Luteina po poronieniu
-
Trzy tygodnie temu poronilam samoistnie. Na usg kontrolnym wszystko było ok i gin powiedziała, że możemy próbować dalej jeżeli czuje się gotowa bo widzi pęcherzyki. Przed zajściem w ciążę byłam w każdym cyklu na luteinie ze względu na niski progesteron. Dni płodne na pewno miałam w weekend bo czułam mocne kłucie w dole brzucha o wiele silniejsze niż przy poprzednich owulacjach. Nie wiem czy powinnam brać już luteine, czy dopiero w cyklu gdzie dostanę pierwszej @. Nie chciałabym rozwalić sobie cyklow, ale z drugiej strony boję się, że gdyby jednak sie udało to mogę mieć za niski progesteron. Nie wiem co robicAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Na pewno to Kopernik nie żyje
A tak serio to owu potwierdza ciąża ewentualnie usg i monitoring a i nie zawsze bo nawet na usg wyłapać Np LUF
Przez 4 lata miałam mnóstwo monitoringow i nie zawsze ból i śluz szedł z owulacja czasem była różnica kilku dni a czasem rzeczywiście się pokrywalo. Po poronieniu tym bardziej hormony szaleja.
Jeśli mam coś podpowiedzieć to poczekaj na 1 miesiączkę idź na kontrolę i wtedy też porozmawiaj z lekarzem który wypisuje ci luteine i zna twoje cykle
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -