Łyżeczkowanie
-
Hej dziewczyny w niedziele miałam zabieg łyżeczkowania , i nie plamilam nic przez 2 dni . Wczoraj na wkładce i papierze pokazała mi się krew i wczoraj wieczorem tak mnie brzuch pobolewal podobnie jak na okres czy to normalne ? Powinnam zacząć plamić jak długo ? Dlaczego od razu po zabiegu nic nie miałam tzn przez dwa dni a teraz plamie ?Aneciulka1989
-
Hej, ja po zabiegu plamiłam krótko i mało. Po dwóch dniach nie było już nic. Po kolejnych dwóch mialam bóle brzucha i zaczęło mi się krwawienie, trwało Ok 7 dni, wyglądało jak miesiączka.
W szpitalu powiedziano mi że do 10 dni będę mogła krwawić. Później pytałam moje lekarza, powiedział że było to normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2023, 14:07
💔 06/23 Aniołek- 10 tydz.
💔12/23 cb -
Z tego co mi mówiono, sam fakt zabiegu, jeśli nie było powikłań, nie ma żadnego wpływu na kolejną ciążę.
Jeśli chodzi o strach, myślę że większość z nas to odczuwa. Ja sama jestem w trakcie terapii z tego powodu.💔 06/23 Aniołek- 10 tydz.
💔12/23 cb -
Hej. Ja miałam łyżeczkowanie w poniedziałek. Delikatnie plamienie się utrzymuje, tak jak na początku/końcu miesiączki. Raz wyskoczyło coś jak delikatny skrzep. Zobaczymy jak to dalej będzie.
Jestem teraz ciekawa kiedy przyjdzie właściwy okres... -