X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie mdłości po poronieniu
Odpowiedz

mdłości po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie jak długo utrzymywały się u was mdłości po poronieniu?

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • Ulli88 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy jak szybko spada beta. U mnie po poronienia zatrzymanym jeszcze 3 tygodnie się utrzymywały. Po zabiegu jak ręką odjął. Przy poronienia całkowitym powinny przejść dość szybko

Nadia 2008
    * 7tc 2016
    *10tc 2017
    *15tc 2017
    WOJTUŚ 2018
    STAŚ 2019
  • chicken Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy zaczela wam spadac beta? Jak to si eobjawialo zewnetrznie? Jakies krwawienia bole?
    W ktorym tygodniu si ezaczylo i czy wczesniej ciaza przebiegala prawidlowo?

geeky-2017-12-12.jpg
  • Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chicken ty dbaj o siebie i się ciesz fasolką, która rośnie w tobie nie czytaj o poronieniach i innych problemach, bo nie potrzebnie zaczniesz się stresować albo co gorsza zaczniesz różne rzeczy sobie wkręcać, a stres źle wpływa na maleństwo.

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam mdłości do dnia w którym wydalilam ciążę. Następnego dnia już nie miałam.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chicken wrote:
    Kiedy zaczela wam spadac beta? Jak to si eobjawialo zewnetrznie? Jakies krwawienia bole?
    W ktorym tygodniu si ezaczylo i czy wczesniej ciaza przebiegala prawidlowo?
    chicken uciekaj stąd :) u mnie beta na poziomie 9,75 więc mam nadzieję że zaraz to wszystko ustąpi, Hopeless dzięki za odpowiedz

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ