Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie metoda mikromacierzy CGH (aCGH)
Odpowiedz

metoda mikromacierzy CGH (aCGH)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kate55 Nowa

Wysłany: 16 marca 2025, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jutro czeka mnie wizyta w szpitalu na wywoływanie. To moja druga nieudana próba bycia mamą - 2021 puste jajo płodowe, teraz 2025 serce przestało bić w 11tyg.

Chce wykonac testy genetyczne kosmówki ale nie mam pojecia gdzie to zrobic najlepiej? Czytałam, że najlepsza metpda jest metoda mikromacierzy CGH (aCGH). Jest kilka laboratoriow gdzie je wykonuja ale na ktore sie zdecydowac biorac pod uwage ze to spory koszt… Dodatkowo nie wiem czy sama nie bede musiala wybrac tkanek do badania co mnie bardzo stresuje bo nie mam pojecia jak ta kosmowka wyglada :(

Dajcie znac gdzie wy robilyscie takie badanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ