X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie metoda mikromacierzy CGH (aCGH)
Odpowiedz

metoda mikromacierzy CGH (aCGH)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kate55 Nowa

Wysłany: 16 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jutro czeka mnie wizyta w szpitalu na wywoływanie. To moja druga nieudana próba bycia mamą - 2021 puste jajo płodowe, teraz 2025 serce przestało bić w 11tyg.

Chce wykonac testy genetyczne kosmówki ale nie mam pojecia gdzie to zrobic najlepiej? Czytałam, że najlepsza metpda jest metoda mikromacierzy CGH (aCGH). Jest kilka laboratoriow gdzie je wykonuja ale na ktore sie zdecydowac biorac pod uwage ze to spory koszt… Dodatkowo nie wiem czy sama nie bede musiala wybrac tkanek do badania co mnie bardzo stresuje bo nie mam pojecia jak ta kosmowka wyglada :(

Dajcie znac gdzie wy robilyscie takie badanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ