X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie metoda mikromacierzy CGH (aCGH)
Odpowiedz

metoda mikromacierzy CGH (aCGH)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kate55 Nowa

Wysłany: 16 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jutro czeka mnie wizyta w szpitalu na wywoływanie. To moja druga nieudana próba bycia mamą - 2021 puste jajo płodowe, teraz 2025 serce przestało bić w 11tyg.

Chce wykonac testy genetyczne kosmówki ale nie mam pojecia gdzie to zrobic najlepiej? Czytałam, że najlepsza metpda jest metoda mikromacierzy CGH (aCGH). Jest kilka laboratoriow gdzie je wykonuja ale na ktore sie zdecydowac biorac pod uwage ze to spory koszt… Dodatkowo nie wiem czy sama nie bede musiala wybrac tkanek do badania co mnie bardzo stresuje bo nie mam pojecia jak ta kosmowka wyglada :(

Dajcie znac gdzie wy robilyscie takie badanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ