X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie metoda mikromacierzy CGH (aCGH)
Odpowiedz

metoda mikromacierzy CGH (aCGH)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kate55 Nowa

Wysłany: 16 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Jutro czeka mnie wizyta w szpitalu na wywoływanie. To moja druga nieudana próba bycia mamą - 2021 puste jajo płodowe, teraz 2025 serce przestało bić w 11tyg.

Chce wykonac testy genetyczne kosmówki ale nie mam pojecia gdzie to zrobic najlepiej? Czytałam, że najlepsza metpda jest metoda mikromacierzy CGH (aCGH). Jest kilka laboratoriow gdzie je wykonuja ale na ktore sie zdecydowac biorac pod uwage ze to spory koszt… Dodatkowo nie wiem czy sama nie bede musiala wybrac tkanek do badania co mnie bardzo stresuje bo nie mam pojecia jak ta kosmowka wyglada :(

Dajcie znac gdzie wy robilyscie takie badanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ