X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Mutacja czynnik V, MTHFR, PA-1
Odpowiedz

Mutacja czynnik V, MTHFR, PA-1

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania93 Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2020, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś miał taki przypadek? Czy jest szansa na donoszenie zdrowej ciąży?

https://naforum.zapodaj.net/b4c25bfb258d.jpg.html

Starania od 10.2019
    06.12.2019 7tc Aniołek (*)
    06.2020 poronienie
  • Megg Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2020, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tez mam podobne mutacje MTHFR_677C>T Układ heterozygotyczny i PAI-1 4G Układ heterozygotyczny
    Jestem
    Jeszcze świeża w temacie a wizytę u immunologa mam w przyszłym tygodniu wiec narazie nic nie pomogę ale tez chętnie sie dowiem :)
    Z tego co Czytalam na różnych forach to dziewczyny z tymi mutacjami zachodziły w ciaze i rodzily zdrowe dzieci :)

3jgxs65gfbhupcu9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ