Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niepowodzenia lub ciaze biochemiczne
Odpowiedz

Niepowodzenia lub ciaze biochemiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bella1290 Koleżanka

Wysłany: 13 października 2020, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Od jakiegos czasu staram sie o dziecko, najpierw mialam ciaze biochemiczna, poronienie w 6 tyg, po niej 3 niepowodzenia, 2 cykle i obecny cykl niby dopiero 24dc ale juz wiem ze nic z tego...
    Moj maz 6 lat temu mial chorobe immunologiczna krwi jakas niedokrwistosc autoimmumohemolityczna z przexiwcialami typu cieplego, bral encorton, teraz nie bierze juz lekow, czy ktos sie orientuje czy to moze miec wplyw na plodnosc? Nie wiem juz co robic, po prostu mi nie wychodzi i zaczynam powoli sie zalamywac.. Robie testy owulacyjne, ostatnio bulam na badaniu progesteronu i wzrosl do prawie 22 ng/ml w 7 dniu po owulce... Nie wiem czy powinnam juz poddac sie diagnostyce bo na pewno celuje w te plodne dni a jednak sie nie udaje, moze to poronienie cos zablokowalo alo cos z nami nie tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ