X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Niepowodzenia lub ciaze biochemiczne
Odpowiedz

Niepowodzenia lub ciaze biochemiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bella1290 Koleżanka

Wysłany: 13 października 2020, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Od jakiegos czasu staram sie o dziecko, najpierw mialam ciaze biochemiczna, poronienie w 6 tyg, po niej 3 niepowodzenia, 2 cykle i obecny cykl niby dopiero 24dc ale juz wiem ze nic z tego...
    Moj maz 6 lat temu mial chorobe immunologiczna krwi jakas niedokrwistosc autoimmumohemolityczna z przexiwcialami typu cieplego, bral encorton, teraz nie bierze juz lekow, czy ktos sie orientuje czy to moze miec wplyw na plodnosc? Nie wiem juz co robic, po prostu mi nie wychodzi i zaczynam powoli sie zalamywac.. Robie testy owulacyjne, ostatnio bulam na badaniu progesteronu i wzrosl do prawie 22 ng/ml w 7 dniu po owulce... Nie wiem czy powinnam juz poddac sie diagnostyce bo na pewno celuje w te plodne dni a jednak sie nie udaje, moze to poronienie cos zablokowalo alo cos z nami nie tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ