🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe to co piszecie o voucherach w diagnostyce. Ja za to @Dudu jeśli byłaś kiedykolwiek w IR to tam jak napiszesz do nich na recepcję to oni też mają sporo niższe stawki za badania niż bezpośrednio przez stronę diagnostyki. Kiedyś pamiętam że chciałam zrobić homocysteine to w IR zapłaciłam chyba z 80 zł a na diagnostyce jakoś około 110 kosztowała. Nie pamiętam dokładnie ale W każdym razie kilkadziesiąt zł różnicy. Wystarczy napisać e-mail, oni wysyłają fakturę do opłacenia, przesyłasz potwierdzenie przelewu i wysyłają linka do vouchera.
Ja też trochę ponarzekam, bo od kilku dni mam takie niby krwawienie niby plamienie. Przy wizycie w toalecie na papierze zawsze sporo krwi. Wczoraj to już tak dwie podpaski wykorzystałam w ciągu dnia i nie wiem czy to dalej plamienia czy miesiączka i nowy cykl. Nie miałam żadnych objawów miesiączki typu ból piersi czy ból w podbrzuszu, nie miałam też jedego dnia w którym bym stwierdziła że krwi jest tak dużo jak zwykle przy miesiączce więc nie wiem co o tym sądzić. U mnie też oznaką pierwszej fazy cyklu było zazwyczaj niższe tętno w nocy, a tetno mi sie od ciąży ciągle trzyma wysokie. Kompletnie już nic z tego nie rozumiem. Jeśli to krwawienie ustanie to pójdę na kontrolę do gin zapytać o co chodzi. Jesli nie ustanie to też pójdę tak za 2,5 tyg bo później wyjeżdżam i też moja gin idzie na urlop na 2 czy 3 tygodnie 🙄 trochę mnie już to wszystko stresuje że powrót do “normalności” trwa tak długo. Niby wczesne poronienie, a w sumie 3 miesiące można powiedzieć że sie traci 😢
EDIT: teraz to już nic nie rozumiem, bo chyba znowu mam śluz płodny 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 16:41
Dudu13 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 👼🏼
12.24 5+5, 04.25 cb, 05.25 cb, 10.25 cb, 05.26 7+2 puste jajo
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
08.26 -> powrót do starań 🤞 -
Wysyp cudownych wiadomości ostatnio. 🥰 Mocno trzymam kciuki za każdą z Was! 🤞
Może i ja się pochwalę.
Dziś na usg było wszystko tak jak być powinno. Co prawda osoba wykonująca USG stwierdziła, że jestem po owulacji, ale lekarka przyjrzała się wszystkiemu raz jeszcze i stwierdziła, że tamten pęcherzyk nie był dominujący. Dominujący ma 1,51. Endometrium 0,82. Owulacja puka wiec do drzwi.
Na pytania o starania usłyszałam jednak, żeby czekać 2-3 miesiące ze względu na gospodarkę hormonalną. 🙄
Myślałam, że badania naukowe już obaliły ten mit. Jednak jak widać wciąż jest żywy.
Daisy1, _Dysia_, nadzieja09, Jusia92, Księgowa, MadzikPc92 lubią tę wiadomość
Ogród mojego serca:
• W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
• W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026) -
Ja pisałam do nich na czacie, bo też nie lubię dzwonić 😆😆 ale zignorowoli mnie - nie da się. A Wy macie takie dobre metody na nich 😁 Tyle monet spalonych niepotrzebnie 🤑🫢Milunia wrote:Ja powiem szczerze że się wstydziłam telefonicznie więc piszę maila. Coś w stylu że dzień dobry mam do zrobienia sporo badań i czy jest możliwość uzyskania zniżki i lista badań. Do tej pory dali zawsze (całe 3 razy 😂) i szybko odpisują. Kilka stówek w kieszeni.👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
💔 11tc 02.2025 | 💔 10tc 08.2025 Duphaston
🩺 po 6cs mini-histeroskopia (04.2026) | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
🩺 kontrolna mini-histeroskopia (05.2026) | ✅️ brak cech zapalnych
⏳️ 3cs | 💊 Encorton + Accofil + Duphaston
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C🧑🏼 C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5% -
O właśnie, dzięki za przypomnienie z IR - jestem ich pacjentką 😅 tak, jest trochę taniej i wystawiają skierowanie do DIAG. Już piszę maila, do DIAG już napisałam 🤑
Nadzieja, ja bym skontrolowała by mieć czystą głowę ile mm jeszcze i czy wszystko ok. Szczególnie jak wyjazd na horyzoncie 🤭
A 🦷 pani higienistka była nieco przerażona więc nie zrobiłyśmy analizując wszystkie ryzyka 🫠
Także z jednej strony spoczko, z drugiej miałam to robić tydzień temu haha. Z trzeciej strony to kilka stówek w kieszeni;) no i mogę jeść kolorki 🍦
nadzieja09 lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
1-03.25 9/12tc💔 11.25, 03.26💔 CB
💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA 📌accofil
🆘11.25 POI🥺 LH/FSH < 1
PRG 7 dpo ✅
OGTT + hormony ✅, DHEAS ⬇️
MUCH, APS, b.C/S, ANA, celiakia (geny), pasożyty ✅
CD138 ✨✅
💊 Euthyrox,D3, metf.,Q10, NAC, melat.,omega, Mg, Oeparol, Acard
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
hormony - dolna granica
✨⏳
17.07.26🤞⏸️ beta 🚀 -
Szept_Flory wrote:Wysyp cudownych wiadomości ostatnio. 🥰 Mocno trzymam kciuki za każdą z Was! 🤞
Może i ja się pochwalę.
Dziś na usg było wszystko tak jak być powinno. Co prawda osoba wykonująca USG stwierdziła, że jestem po owulacji, ale lekarka przyjrzała się wszystkiemu raz jeszcze i stwierdziła, że tamten pęcherzyk nie był dominujący. Dominujący ma 1,51. Endometrium 0,82. Owulacja puka wiec do drzwi.
Na pytania o starania usłyszałam jednak, żeby czekać 2-3 miesiące ze względu na gospodarkę hormonalną. 🙄
Myślałam, że badania naukowe już obaliły ten mit. Jednak jak widać wciąż jest żywy.
Ja myślę że to zależy od danego organizmu. Ja jak zrobiłam badania po poronieniu to sporo rzeczy było rozjechanych. Czy były takie przed ciążą nie wiem, ale zdecydowanie uważam że warto po poronieniu zrobić komplet badań i dopiero wrócić do starań. Słaby organizm może zajść w ciążę ale nie koniecznie ją utrzymać. Lepiej poczekać dłużej ze wznowieniem niż przechodzić traumę drugi raz. Wiadomo że można mieć najlepsze wyniki i też doświadczyć straty, ale jednak zdarza się to rzadziej.👩🏼💼’89 👨🏻💻’87
Marzymy o pierwszym bobo ✨
5 cs
06.09.2025 - ⏸️- 10 dpo
08.09 - b-hcg 65 mlU/mL, progesteron 28,1 ng/mL
10.09 - b-hcg 260 mlU/mL, progesteron 28,5 ng/mL
15.09 - b-hcg 1469 mlU/mL progesteron 28,4 ng/mL
22.09 - 5+4 widoczny pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
09.10 - 💔
10.10.2025 - poronienie zatrzymane 8/6 tyg. Nasze serca rozpadły się na miliony kawałków 😭💔
Suplementacja:
- Prenacaps multi 1
- Magnez
- Biocardine Omega-3
- Ubiquinol (CoQ10)
- Witamina B12
- Laktoferyna
- Witamina D
- Witamina A+E
- Olej z wiesiołka
- Regulator homocysteiny
- sok z granata
- sok z kiszonych buraków -
Potwierdzam z tymi zniżkami do Diagnostyki. Kiedyś zadzwoniłam tylko z potwierdzeniem wykonania badania w danej placówce (badania za łącznie 1000zl) i Pan, z którym rozmawiałam sam zaproponował zniżkę 15%, więc bardzo miło

Dudu13, Mq1991, Jusia92 lubią tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza, endometrioza, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb 💔
05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb
06.2026 histero
Zoladex⏳ Endobiome ⏳ cytokiny ⏳ czekamy… -
W diagnostyce dostałam zniżkę ok 100 zł i już odpisali WOW SZYBKO
pisałam przez Bok i dałam miłe, prawdziwe, słowo o mojej ulubionej placowce DIAG 
Chociaż za powyżej 600 zł jest 20% ale to mi się nie dzieli jakoś super.
Ale napisałam też do IR 🙆♀️😜
Jak nie odpiszą to wyrzucę to ANA które winduj kwotę i za 500 już sypnę te hormony i krzepliwości. Może faktycznie tutaj chodzi o wykluczenie wskazań do heparyny z moim PAI 1. Na pewno w razie co dowiem się wszystkiego we wtorek przed południem na wizycie 😅
Nadzieja, a masz jakieś objawy bólowe?
Jak po tętnie widzicie wskazania do ciąży?👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
🆘11.25 POI🥺 LH/FSH < 1
PRG 7 dpo ✅
CD138 ✨✅
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
hormony - dolna granica
✨⏳
17.07.26🤞⏸️ beta 🚀 -
Problem w tym że wizyta u mojej gin to 450 zl, nie chce za bardzo tyle płacić, a miałam teraz przyjść na samo usg po miesiączce. Tylko nie wiem kiedy wyznaczyć tą miesiaczke 😅 I czy to plamienie się kiedyś skończy na tyle że będę wiedziała “o zaczęła się miesiączka”. Od kilku dni mam takie lekkie krwawienie łącznie wielkości na niecałą jedną małą podpaskę dziennie, ale dziś to mam wrażenie że znowu mam śluz płodny. Albo beta spadła na tyle że organizm drugi raz próbuje podchodzić do owulacji, albo już sama nic nie wiem. Może ewentualnie się przejdę na usg do luxmedu do jakiegoś w miarę ogarniętego gina. Druga opcja to w ostatnim tygodniu lipca i tak zgłosić się do mojej gin na usg żeby mi wytłumaczyła co się teraz dzieje, bo ja już nie ogarniam nic 🙄 liczyłam że jakoś szybciej to wszystko wróci do normy i ten cykl w miarę szybko powróci, a tu dziś 31 dni od poronienia i dalej nic nie wiem.Dudu13 wrote:Nadzieja, ja bym skontrolowała by mieć czystą głowę ile mm jeszcze i czy wszystko ok. Szczególnie jak wyjazd na horyzoncie 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 16:50
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
Dudu trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤️
Cerva super, gratuluje córci 💕
kobietawwalce trzymam kciuki 🤞🍀
Szept flory aż się prosi o działanie 🫣 co lekarz to opinia..
nadzieja witaj w klubie.. u mnie 22dc po poronienia i orgazm robi mnie w konia 😅
u mnie zawieszenie ciąg dalszy choć wiem, że jeszcze wcześnie. Kilka dni temu miałam bóle jajnika, wzrost temperatury i mam śluz lutealny a dzisiaj na badaniach progesteron 0,5 więc byla dupa a nie owulacja 🙄 beta spadła do 7, inne wyniki w normie więc chociaż to jest pocieszające..
W poniedziałek klinika więc zobaczymy co tam na USG słychać i mam nadzieję zrobimy plan działania 🤞
Dudu13, Daisy1 lubią tę wiadomość
👩🏼’87 🧔🏻♂️’84
10 cykl szczęśliwy 🥹
05.26 ⏸️
06.26 8tc 💔👼
mama:
🧑🏼 2012
🧑🏼 2014
👩🏼⚕️ midwife -
Daisy1 wrote:@Cień, widziałam, że też podglądasz zza krzaczka ❤️ Myślimy o Tobie 😘 Jak tylko będziesz miała ochotę, daj znać, co u Ciebie i jak się czujesz 🫶
Cześć dziewczyny ❤️
Tak miło mnie zaprosiłaś, że się odezwę.
W poniedziałek lecimy do Hiszpanii, a konkretnie na Wyspy Kanaryjskie. To moje pierwsze prawdziwe, normalne wakacje od dekady. Powoli zaczynam się na ten wyjazd cieszyć.
Na początku było mi bardzo ciężko z myślą, że wydam pieniądze na coś innego niż IVF. Miałam tak chorą głowę, że nie potrafiłam cieszyć się urlopem. Jakbym na niego nie zasługiwała.
Ale dzięki rozmowom z Laurelli i Milagro z weteranek coraz bardziej dociera do mnie, że mogę wydać pieniądze na wakacje i świat się od tego nie zawali.
Czy wrócimy jeszcze do IVF? Nie wiem. Może. Na razie chcę spróbować zaczerpnąć trochę normalnego życia.
Czytam Was i zaglądam też na wątek weteranek IVF. Nie umiem się tak odciąć. I chyba nie chcę Was tracić. ❤️
A najlepszy numer przed wyjazdem? Mam już dosłownie wszystko... oprócz bikini. 😂 Żadne nie pasuje na mój zad i te cycole. Jutro ma dojechać ostatnia paczka i pokładam w niej całą nadzieję, że w końcu coś wybiorę.
_Dysia_, Zaczytana29, Daisy1, Paola2604, Cerva, Natkusia, yecikowa, Laurelli, krakowiankq, Jusia92, Księgowa, MadzikPc92 lubią tę wiadomość
40+ | Hashimoto | 🌺 endometrioza + adenomioza
🧪 AMH: 0,34
🧬 MTHFR C677T | PAI-1 4G/5G
🧬 KIR Bx (2DS1+, brak 2DS3)
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ bardzo niska odpowiedź (0–1 oocyt)
→ 6 transferów ET/KET
→ 2× cb🤍❌
→ decyzja: AZ 🌱
→ VI 2025 – ciąża 🤍 → poronienie w 8. tc 💔
🧫 CD56 ↑ (54)
🧪 Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
💊 V 2026 – transfer na lekach immunologicznych → β-hCG: 0 ❌ -
Cień 🥹🥹🥹
Proszę wydać dużo pieniążków na siebie i dobre jedzonko. Odnajduję część swojej historii z wielkim szacunkiem czytając Twoją baw się najlepiej i po prostu ŻYJ! 😮💨 prosimy o jakieś pocztówki elektroniczne 🤭
ja dalej liczę kasę haha - najkorzystniej wyszło mi ze skierowaniem w IR 😳 na chwilę obecną wyrzucam ANA 3. Może jak będą dobre przyrosty to pyknę
Cień, nadzieja09 lubią tę wiadomość
👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
🆘11.25 POI🥺 LH/FSH < 1
PRG 7 dpo ✅
CD138 ✨✅
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
hormony - dolna granica
✨⏳
17.07.26🤞⏸️ beta 🚀 -
@Dudu czym jest IR? 🫣
@Cien dobrze Cię widziec ❤️ baw się dobrze na wakacjach i odpoczywaj ❤️
Cień lubi tę wiadomość
👱♀️ 34l👦🏻36l
Starania od 08.2020, CP 💔 w 2022, Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin) od 10.2023, 4 x stymulacja owulacji, 3 x IUI, 2x histeroskopia
2025 I IVF
-25.01 stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
-10.02 punkcja, 5 x ❄️
-08.03/08.04 I i II FET❌️
-08.05 III FET poronienie 21dpt💔
-17.07 IV FET❌️
-08-12.2025 leczenie immunologiczne
-20.12 V FET CB💔
2026 II IVF
-10.01 stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
-22.01 punkcja, 6 x ❄️
-12.02 VI FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin, Prograf) poronienie 20dpt💔
-30.06 VII FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Hydroxychloroquine) CB💔
4 x ❄️ na zimowisku -
Mq1991 wrote:@Dudu czym jest IR? 🫣
@Cien dobrze Cię widziec ❤️ baw się dobrze na wakacjach i odpoczywaj ❤️
Dziękuję Ci.
Czytałam Twoje wpisy i powiem,że serce się ściska. Współczuję bardzo tych trudnych przeżyć.
Jesteś niesamowita, że to wszytko dźwigasz.
Mq1991 lubi tę wiadomość
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ 6 transferów ET/KET
→ 2× cb🤍❌
🧫 CD56 ↑ (54)
🧪 Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
Dudu13 wrote:Cień 🥹🥹🥹
Proszę wydać dużo pieniążków na siebie i dobre jedzonko. Odnajduję część swojej historii z wielkim szacunkiem czytając Twoją baw się najlepiej i po prostu ŻYJ! 😮💨 prosimy o jakieś pocztówki elektroniczne 🤭
ja dalej liczę kasę haha - najkorzystniej wyszło mi ze skierowaniem w IR 😳 na chwilę obecną wyrzucam ANA 3. Może jak będą dobre przyrosty to pyknę
Niezmiennie trzymam kciuki za Ciebie i każda z Was.
❤️
Dudu13 lubi tę wiadomość
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ 6 transferów ET/KET
→ 2× cb🤍❌
🧫 CD56 ↑ (54)
🧪 Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
U mnie 31dc po poronieniu i też nic nie rozumiem 🥲 raz śluz raz krwawienie, raz plamienie. Teraz mam mega lekkie krwawienia od kilku dni, a dziś jakby śluz płodny. Nie wiem czy to uznać za miesiaczke czy za dalsze oczyszczanie po poronieniu czy za owulację 😅. U mnie wczoraj niestety na teście o czułości 20 dalej lekką kreska także beta spada pooowoli. Wstępnie zapisałam się do jakiegoś gina na wtorek do luxmedu, ma 5.0 na znanylekarz i sporo opinii więc może powie coś sensownego i zrobi usg. Do swojej lekarki pójdę najwyżej w ostatecznym możliwym terminie czyli 3.08 przed samym moim wyjazdem i podpytam co mam robić i jak z lekami. Później już jej nie będzie więc nie będzie opcji ustalić czegokolwiekNatkusia wrote:nadzieja witaj w klubie.. u mnie 22dc po poronienia i orgazm robi mnie w konia 😅
u mnie zawieszenie ciąg dalszy choć wiem, że jeszcze wcześnie. Kilka dni temu miałam bóle jajnika, wzrost temperatury i mam śluz lutealny a dzisiaj na badaniach progesteron 0,5 więc byla dupa a nie owulacja 🙄 beta spadła do 7, inne wyniki w normie więc chociaż to jest pocieszające..
W poniedziałek klinika więc zobaczymy co tam na USG słychać i mam nadzieję zrobimy plan działania 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 18:38
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
IR - Instytut Rodziny czyli prywatna klinika napro/przyczynowego leczenia niepłodności w Warszawie. Oni mają współpracę z diagnostyką i kupując przez nich ma się spore zniżki na badania w diagnostyceMq1991 wrote:@Dudu czym jest IR? 🫣
Dudu13 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
nadzieja09 wrote:U mnie 31dc po poronieniu i też nic nie rozumiem 🥲 raz śluz raz krwawienie, raz plamienie. Teraz mam mega lekkie krwawienia od kilku dni, a dziś jakby śluz płodny. Nie wiem czy to uznać za miesiaczke czy za dalsze oczyszczanie po poronieniu czy za owulację 😅. U mnie wczoraj niestety na teście o czułości 20 dalej lekką kreska także beta spada pooowoli. Wstępnie zapisałam się do jakiegoś gina na wtorek do luxmedu, ma 5.0 na znanylekarz i sporo opinii więc może powie coś sensownego i zrobi usg. Do swojej lekarki pójdę najwyżej w ostatecznym możliwym terminie czyli 3.08 przed samym moim wyjazdem i podpytam co mam robić i jak z lekami. Później już jej nie będzie więc nie będzie opcji ustalić czegokolwiek
U mnie już testy ujemne i beta niska. Ponad tydzień nie mam już plamienia no ale wiadomo, że organizm swoje 🤷♀️
Dobrze, że idziesz do lekarza, w naszym przypadku to chyba tylko usg może pokazać o co chodzi, też nie mogę się doczekać poniedziałku 🙂 oby sprawnie przyszły nam miesiączki 🤞🤞
🌸 Cień udanego wyjazdu! Odpocznij i chłoń życie pełnymi garściami 🥰 jesteś mega Dzielna!
Cień lubi tę wiadomość
👩🏼’87 🧔🏻♂️’84
10 cykl szczęśliwy 🥹
05.26 ⏸️
06.26 8tc 💔👼
mama:
🧑🏼 2012
🧑🏼 2014
👩🏼⚕️ midwife -
To u mnie plamienia/krwawienia ciągle od 30 dni. Tylko ja nie miałam łyżeczkowania i ostatecznie oczyściłam się z resztek dopiero 2 tyg temu 🙄 no i poza tym jednym incydentem 2 tyg temu z ostatecznym oczyszczaniem macicy gdzie miałam mocne krwawienie to miałam ciągle czarne/brazowe bardzo lekkie plamienia, a teraz juz 3 czy 4 dzien normalna bordowa krew. Dlatego tak sie zastanawiam czy to nie jest miesiączka 🤔 ale nigdy nie miałam tak skąpej no i nie miałam żadnych objawów poza humorkami 😅Natkusia wrote:U mnie już testy ujemne i beta niska. Ponad tydzień nie mam już plamienia no ale wiadomo, że organizm swoje 🤷♀️
Dobrze, że idziesz do lekarza, w naszym przypadku to chyba tylko usg może pokazać o co chodzi, też nie mogę się doczekać poniedziałku 🙂 oby sprawnie przyszły nam miesiączki 🤞🤞
🌸 Cień udanego wyjazdu! Odpocznij i chłoń życie pełnymi garściami 🥰 jesteś mega Dzielna!
Oby wlansie szybko przyszły i żeby można było zacząć “od nowa” 🥺Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
Cień, dobrze Cię widzieć Kochana. Brakuje tu Ciebie, ale rozumiem, że potrzebujesz teraz poukładać inne rzeczy 😘
Odpocznij, odetchnij pełną piersią i ciesz się tym urlopem. Mam nadzieję, że ten wyjazd dobrze wpłynie nie tylko na Ciebie, ale też na Twój związek ❤️
Oby ten kurier jutro dowiózł jakieś sztosowe bikini, bo na Kanarach to dupcia musi być ubrana jak talala! 🤩☀️
Cień, Mq1991, Jusia92 lubią tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza, endometrioza, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb 💔
05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb
06.2026 histero
Zoladex⏳ Endobiome ⏳ cytokiny ⏳ czekamy… -
Rafiki wrote:Cień, dobrze Cię widzieć Kochana. Brakuje tu Ciebie, ale rozumiem, że potrzebujesz teraz poukładać inne rzeczy 😘
Odpocznij, odetchnij pełną piersią i ciesz się tym urlopem. Mam nadzieję, że ten wyjazd dobrze wpłynie nie tylko na Ciebie, ale też na Twój związek ❤️
Oby ten kurier jutro dowiózł jakieś sztosowe bikini, bo na Kanarach to dupcia musi być ubrana jak talala! 🤩☀️
Aż mi głupio, że teraz moje problemy to, czy bikini będzie wyglądało ok. Ale chyba po tych wszystkich latach z IVF i tego, co przeszłam, naprawdę potrzebuję takiej odskoczni. Chcę choć przez chwilę pomyśleć o czymś zwyczajnym i nieco odpocząć. 😊40+ | Hashimoto | 🌺 endometrioza + adenomioza
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ 6 transferów ET/KET
→ 2× cb🤍❌
🧫 CD56 ↑ (54)
🧪 Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)