Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ostatnia deska ratunku: szczepienia po poronieniach nawykowych?
Odpowiedz

Ostatnia deska ratunku: szczepienia po poronieniach nawykowych?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane i zapraszam do rozmów na temat szczepień jak również do podzielenia się informacjami,jeśli któraś z Was przeszła już tą drogę..
    Bardzo mnie to ciekawi czy jest nadzieja w tym sposobie leczenia...i jaka skuteczność,czyli czy bobaski pojawiły się na świecie,dzięki temu..
    Ja jadę do Łodzi na I-ą wizytę,mam taką potrzebę ,by spróbować wszystkiego..

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta a jakie badania zrobiłaś do tej pory i jakie zastosowano leczenie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ