X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego
Odpowiedz

Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ile trwała i jak obfita była u Was pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego? Ja miałam poronienie farmakologiczne, po 6 tygodniach miesiączka, niezwykle obfita, trwa już 10ty dzień i momentami leci bardzo mocno. Dzisiaj gin, ale chciałam jeszcze podpytać jak to u Was wyglądało?

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria wrote:
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

Okazało się, że są to pozostałości pustego jaja, nie oczyscilo się całkowicie, w pn., 13 dc miałam zrobiona histeroskopię i usunięto mi większą część tych pozostałości, ale jeszcze coś zostało. Albo się wchlonie, albo kolejna histeroskopia za miesiąc :/

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żeby nie było potrzeby kolejnej histeroskopii!

Katja___ lubi tę wiadomość

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ