Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego
Odpowiedz

Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ile trwała i jak obfita była u Was pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego? Ja miałam poronienie farmakologiczne, po 6 tygodniach miesiączka, niezwykle obfita, trwa już 10ty dzień i momentami leci bardzo mocno. Dzisiaj gin, ale chciałam jeszcze podpytać jak to u Was wyglądało?

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria wrote:
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

Okazało się, że są to pozostałości pustego jaja, nie oczyscilo się całkowicie, w pn., 13 dc miałam zrobiona histeroskopię i usunięto mi większą część tych pozostałości, ale jeszcze coś zostało. Albo się wchlonie, albo kolejna histeroskopia za miesiąc :/

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żeby nie było potrzeby kolejnej histeroskopii!

Katja___ lubi tę wiadomość

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ