Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego
Odpowiedz

Pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ile trwała i jak obfita była u Was pierwsza miesiączka po poronieniu pustego jaja płodowego? Ja miałam poronienie farmakologiczne, po 6 tygodniach miesiączka, niezwykle obfita, trwa już 10ty dzień i momentami leci bardzo mocno. Dzisiaj gin, ale chciałam jeszcze podpytać jak to u Was wyglądało?

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria wrote:
    Katja, i co powiedział gin? U mnie z tego co pamietam byla calkiem zblizona do normalnej miesiaczka.

Okazało się, że są to pozostałości pustego jaja, nie oczyscilo się całkowicie, w pn., 13 dc miałam zrobiona histeroskopię i usunięto mi większą część tych pozostałości, ale jeszcze coś zostało. Albo się wchlonie, albo kolejna histeroskopia za miesiąc :/

• Anna Maria Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki żeby nie było potrzeby kolejnej histeroskopii!

Katja___ lubi tę wiadomość

PCOS, ANA2, PAI-1 4G homozygotyczny, MTHFR_1298A-C heterozygotyczny, FV R2_4070A-G heterozygotyczny
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ