X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Plamienie po łyżeczkowaniu
Odpowiedz

Plamienie po łyżeczkowaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem obecnie w trakcie 3 cpp. Po pierwszej @ (bardzo obfitej) plamilam jeszcze przez 6 dni zywa krwia. Na wizycie kontrolnej ginekolog powiedzial, ze poki co, to jest pierwszy raz i zaraz po @, a nie w srodku cyklu, wiec zostawia to do obserwacji- jak sie powtorzy, to zaczniemy szukac przyczyny i dzialac. Teraz po drugiej @ tez mam takie plamienia. Okres mi sie skonczyl, a juz 4 dzien plamie. Jest to malo komfortowe. Nie wiem jako co mam to traktowac- jak ostatki @? A moze powinnam zbadac progesteron? Ktoras z Was miala taki problem?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ