Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Plamienie po łyżeczkowaniu
Odpowiedz

Plamienie po łyżeczkowaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem obecnie w trakcie 3 cpp. Po pierwszej @ (bardzo obfitej) plamilam jeszcze przez 6 dni zywa krwia. Na wizycie kontrolnej ginekolog powiedzial, ze poki co, to jest pierwszy raz i zaraz po @, a nie w srodku cyklu, wiec zostawia to do obserwacji- jak sie powtorzy, to zaczniemy szukac przyczyny i dzialac. Teraz po drugiej @ tez mam takie plamienia. Okres mi sie skonczyl, a juz 4 dzien plamie. Jest to malo komfortowe. Nie wiem jako co mam to traktowac- jak ostatki @? A moze powinnam zbadac progesteron? Ktoras z Was miala taki problem?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ