Plemienia zamiast miesiaczki
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem po zabiegu łyżeczkowania. Po zabiegu po 24 dniach (czyli długość moich cykli) dostałam plamienia i po kolejnych 24, w terminie miesiączki kolejny raz plamienia. Oba bez "żywej krwi" Tylko brązowe krwawiwna przy czym w pierwszym zdarzały się skrzepy. Myślicie, że można to uznać za miesiączkę? Lekarz mi powiedział, że jeżeli chcemy się starać o ciążę to po 3 miesiączce mam się zgłosić na kontrolę. Myślicie mogę uznac, że jestem już po 2 cyklach czy jednak poczekać aż wróci do stanu przed ciąży? Nigdy nie miałam jakiś intensywnych krwawień. Chciałabym bym żeby to było już... -
Hej. Czyli te brązowe plamienia nie wyglądają jak Twoja @? . Byłaś na kontroli po łyżeczkowaniu?
Ja nie uznaje swojej @ dopóki nie zobaczę krwi. Tez jestem po zabiegu łyżeczkowania.
Mam plamienia tydzień przed @, są brązowe czarne. Lekarz stwierdził zapalenie szyjki macicy. Miałam globulki, ale to chyba nie to, bo w tym miesiącu ponownie miałam plamienie.
Te pierwsze 2-3 @ mogą być trochę inne. -
Po zabiegu byłam na kontroli. Po samym zabiegu też pojawiały się plamienia że skrzepami. No i później po 24 dniach i następnie po 24. Czyli tak jak miałam normalnie cykle. Ale to nie wygląda tak jak normalna @. Zwykle pierwsze 2 dni była krew teraz tylko plamienia jak na końcówce @. Zastanawiam się czy mogę to uznać za @, czy jeszcze endometrium się nie od budowało i dlatego tak skąpo 😕
-
Który to był tydzień??
Te pierwsze @ po mogą być inne. Wydaje mi się, że skoro jest w terminie no to to jest ten małpiszon.
Idź do lekarza po 3@, może ta 3 już będzie inna.
Jak nie to powiedz, że są skąpe... -