X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Płyn w zatoce douglasa
Odpowiedz

Płyn w zatoce douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień po poronieniu samoistnym miałam usg. Macica się oczyszcza, jajniki w porządku martwi mnie jednak wzmianka o płynie w zatoce douglasa. Czy któraś z Was miała coś takiego?

• VR Koleżanka

Wysłany: 17 września 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Think,

Ja tak miałam. U mnie okazało się, że miałam ciążę pozamaciczną. Ale oczywiście nie zawsze to musi oznaczać CP. Możliwe, że to ci się po prostu jeszcze oczyści.

A czy ciąża osadziła się u ciebie w macicy?

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak była w macicy niestety rozwój stanął na 6t.

• Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płyn w zatoce jest raczej fizjologicznym objawem. Pojawia się np. po każdej owulacji po pęknięciu pęcherzyka więc ten płyn nie powinien cie martwić tym bardziej że lekarz nic o tym nie wspomniał. najważniejsze że w macicy jest czysto. teraz czekać na 1 cykl i szykować się na ponowne starania . Trzymam kciuki

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ