X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Po poronieniu nie mam owulacji w 1 jajniku
Odpowiedz

Po poronieniu nie mam owulacji w 1 jajniku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olliiii Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2019, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Rok temu w grudniu zaszlam w ciążę blizniacza z lewego jajnika. Z tego też jajnika miałam od zawsze owulację. Po poronieniu, a minął rok, nie mialam ani razu owulacji z lewego jajnika tak jakby był nieczynny. We wrześniu zaszlam znowu w ciążę, tym razem z prawego, bo tylko w tym była owulacja i znowu poronilam. Teraz mija 4 miesiąc i nie mogę zajść w ciążę. W prawym niby jest owulacja, czasami jestem przed owulacja u ginekologa i widzi, że rośnie pęcherzyk, ale ciąży nie ma. Da się coś zrobić żeby ten lewy jajnik zaczął pracować? Z lewego jajnika zaszlam w ciążę w 1 cyklu, a z prawego jak widać ciężko.

12.01.2018r. - 2 Aniołki [*] 8tc 👼🏻👼🏻
    06.09.2018r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻
    18.10.2019 r. - Synek 👶🏼❤
    30.10.2021r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻

07.12.2021r. - ⏸️ hej maluchu 😍❤

🔸️Mthfr C677T hetero
    🔸️Mthfr A12986 hetero
    🔸️Pai-1 4G homo

3jgx43r8z5x07y20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ