Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie.
Odpowiedz

Poronienie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta0876 Nowa

Wysłany: 31 stycznia, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 18 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży do 30 stycznia było wszystko ok.30 stycznia dostałam krwawienia ze skrzepami lekarz zrobił USG stwierdził pęcherzyk ciążowy na 5 tygodni i dwa dni zapisał leki. Powiedział że szyjka jest zamknięta.Po powrocie krwawienie na chwilę było silniejsze i ból prawego jajnika...utrzymuje się do teraz nie jest to jakiś silny ból... powiedział tylko że jak do poniedziałku nie przyjdzie mam przyjść jeszcze raz...nie wiem czy żyć nadzieja czy już się pogodzić ze strata...dodam że to moja 3 ciąża dwie poprzednie byly książkowe...strasznie się boję że już po wszystkim

Kasii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ