X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie.
Odpowiedz

Poronienie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta0876 Nowa

Wysłany: 31 stycznia, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 18 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży do 30 stycznia było wszystko ok.30 stycznia dostałam krwawienia ze skrzepami lekarz zrobił USG stwierdził pęcherzyk ciążowy na 5 tygodni i dwa dni zapisał leki. Powiedział że szyjka jest zamknięta.Po powrocie krwawienie na chwilę było silniejsze i ból prawego jajnika...utrzymuje się do teraz nie jest to jakiś silny ból... powiedział tylko że jak do poniedziałku nie przyjdzie mam przyjść jeszcze raz...nie wiem czy żyć nadzieja czy już się pogodzić ze strata...dodam że to moja 3 ciąża dwie poprzednie byly książkowe...strasznie się boję że już po wszystkim

Kasii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ