X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie.
Odpowiedz

Poronienie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta0876 Nowa

Wysłany: 31 stycznia 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 18 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży do 30 stycznia było wszystko ok.30 stycznia dostałam krwawienia ze skrzepami lekarz zrobił USG stwierdził pęcherzyk ciążowy na 5 tygodni i dwa dni zapisał leki. Powiedział że szyjka jest zamknięta.Po powrocie krwawienie na chwilę było silniejsze i ból prawego jajnika...utrzymuje się do teraz nie jest to jakiś silny ból... powiedział tylko że jak do poniedziałku nie przyjdzie mam przyjść jeszcze raz...nie wiem czy żyć nadzieja czy już się pogodzić ze strata...dodam że to moja 3 ciąża dwie poprzednie byly książkowe...strasznie się boję że już po wszystkim

Kasii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ