X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie.
Odpowiedz

Poronienie.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta0876 Nowa

Wysłany: 31 stycznia 2024, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 18 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży do 30 stycznia było wszystko ok.30 stycznia dostałam krwawienia ze skrzepami lekarz zrobił USG stwierdził pęcherzyk ciążowy na 5 tygodni i dwa dni zapisał leki. Powiedział że szyjka jest zamknięta.Po powrocie krwawienie na chwilę było silniejsze i ból prawego jajnika...utrzymuje się do teraz nie jest to jakiś silny ból... powiedział tylko że jak do poniedziałku nie przyjdzie mam przyjść jeszcze raz...nie wiem czy żyć nadzieja czy już się pogodzić ze strata...dodam że to moja 3 ciąża dwie poprzednie byly książkowe...strasznie się boję że już po wszystkim

Kasii lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ