X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie bez czyszczenia
Odpowiedz

Poronienie bez czyszczenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Chciałam się dowiedzieć czy któraś z forumowiczek miała wywołane poronienie w szpitalu za pomocą tabletek poronnych?
    Ja miałam pusty pęcherzyk ciążowy w 9 tc wg USG. W środę (25.06) szpitalu otrzymałam tabletki poronne, w czwartek kolejne 2 dawki dopochwowo i do pupy. W piatek gdy zaczełam mniej krwawić okazało się, że moja szyjka się zapchała i miałam ją czyszczoną abym mogła dalej się sama czyścić i wyszłam ze szpitala.
    Dzisiaj jest poniedziałek i krwawienia bardzo mało. I nie wiem czy to dobrze, czy zgłosić się do lekarza z tym? Nie mam nikogo takiego, kto by doświadczył podobnego zabiegu dlatego jestem strasznie głupia w tym temacie. W internecie czytam, że krwawienie powinno trwac conajmniej tydzień a ja po 5 dniach tak bardzo słabo krwawie, natomiast brzuch dalej bardzo boli. Co robić? :((((

W lutym miałam ciąże biochemiczną i krwawiłam 3 dni i wyczyściłam się sama. Ale był to 5 tc wg okresu więc zupełnie inaczej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:26

• slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poroniłam samoistnie pusty pęcherzyk, a tabletki dostałam po samoistnym poronieniu żeby się do końca oczyścić. po 4 tabletki dopochwowe rano, wieczorem i rano i wypuścili mnie do domu. Od tamtej pory minął miesiąc czekam na @ i czas zacząć robić jakieś badania.

klz98u696p33kjce.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ