Poronienie bez czyszczenia
-
nick nieaktualnyWitam.
Chciałam się dowiedzieć czy któraś z forumowiczek miała wywołane poronienie w szpitalu za pomocą tabletek poronnych?
Ja miałam pusty pęcherzyk ciążowy w 9 tc wg USG. W środę (25.06) szpitalu otrzymałam tabletki poronne, w czwartek kolejne 2 dawki dopochwowo i do pupy. W piatek gdy zaczełam mniej krwawić okazało się, że moja szyjka się zapchała i miałam ją czyszczoną abym mogła dalej się sama czyścić i wyszłam ze szpitala.
Dzisiaj jest poniedziałek i krwawienia bardzo mało. I nie wiem czy to dobrze, czy zgłosić się do lekarza z tym? Nie mam nikogo takiego, kto by doświadczył podobnego zabiegu dlatego jestem strasznie głupia w tym temacie. W internecie czytam, że krwawienie powinno trwac conajmniej tydzień a ja po 5 dniach tak bardzo słabo krwawie, natomiast brzuch dalej bardzo boli. Co robić? (((
W lutym miałam ciąże biochemiczną i krwawiłam 3 dni i wyczyściłam się sama. Ale był to 5 tc wg okresu więc zupełnie inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:26
-
Ja poroniłam samoistnie pusty pęcherzyk, a tabletki dostałam po samoistnym poronieniu żeby się do końca oczyścić. po 4 tabletki dopochwowe rano, wieczorem i rano i wypuścili mnie do domu. Od tamtej pory minął miesiąc czekam na @ i czas zacząć robić jakieś badania.
-