Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie bez zabiegu w 11 tyg ciąży
Odpowiedz

Poronienie bez zabiegu w 11 tyg ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 12 października, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tydzień temu poroniłam w 11 tyg ciąży pojechałam do szpitala z bólami jak podczas miesiączki i lekkim krwawieniem czas oczekiwania był długi bo ponad godzinę w tym czasie poczułam że odeszły mi wody i zaraz zaczęło się krwawienie lekarz na USG powiedział że nic już nie ma w środku czy to normalne że w 11 tyg nie było potrzebne łyżeczkowanie ? Dodam że krwawienie w pierwszy dzień było bardzo obfite i miało bardzo dużo dużych skrzepów teraz tydzień po mam lekkie krwawienie zastanawiam się tylko czy napewno nie był potrzeby zabieg

• Lavenda Ekspertka

Wysłany: 12 października, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Dokładnie tydzień temu poroniłam w 11 tyg ciąży pojechałam do szpitala z bólami jak podczas miesiączki i lekkim krwawieniem czas oczekiwania był długi bo ponad godzinę w tym czasie poczułam że odeszły mi wody i zaraz zaczęło się krwawienie lekarz na USG powiedział że nic już nie ma w środku czy to normalne że w 11 tyg nie było potrzebne łyżeczkowanie ? Dodam że krwawienie w pierwszy dzień było bardzo obfite i miało bardzo dużo dużych skrzepów teraz tydzień po mam lekkie krwawienie zastanawiam się tylko czy napewno nie był potrzeby zabieg

Wydaje mi się, że jest to możliwe. U mnie w 17tc zastanawiali się czy łyżeczkować, dopiero po kilku godzin obfitego krwawienia zdecydowali, że jednak jedziemy na zabieg.

27l.

Mamy córkę!
    Maj 2017

10.06 - dwie kreski
    11.06 - 72,8 mIU/ml
    13.06 - 164,5 mIU/ml
    15.06 - 324,5 mIU/ml
    18.06 - 994,5 mIU/ml
    21.06 - 3804,2 mIU/ml

07.09 - 💔 Maksymilian 17tc
  • M93 Autorytet

Wysłany: 12 października, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Ja się oczyściłam sama, nie było potrzebne łyżeczkowanie

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 20 listopada, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 19tc i również bez łyżeczkowania,krwawiłam prawie 3tyg

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP

10.2024 19t 🩷💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ