Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie bez zabiegu w 11 tyg ciąży
Odpowiedz

Poronienie bez zabiegu w 11 tyg ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikahaa123 Debiutantka

Wysłany: 12 października 2024, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tydzień temu poroniłam w 11 tyg ciąży pojechałam do szpitala z bólami jak podczas miesiączki i lekkim krwawieniem czas oczekiwania był długi bo ponad godzinę w tym czasie poczułam że odeszły mi wody i zaraz zaczęło się krwawienie lekarz na USG powiedział że nic już nie ma w środku czy to normalne że w 11 tyg nie było potrzebne łyżeczkowanie ? Dodam że krwawienie w pierwszy dzień było bardzo obfite i miało bardzo dużo dużych skrzepów teraz tydzień po mam lekkie krwawienie zastanawiam się tylko czy napewno nie był potrzeby zabieg

• Lavenda Autorytet

Wysłany: 12 października 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Dokładnie tydzień temu poroniłam w 11 tyg ciąży pojechałam do szpitala z bólami jak podczas miesiączki i lekkim krwawieniem czas oczekiwania był długi bo ponad godzinę w tym czasie poczułam że odeszły mi wody i zaraz zaczęło się krwawienie lekarz na USG powiedział że nic już nie ma w środku czy to normalne że w 11 tyg nie było potrzebne łyżeczkowanie ? Dodam że krwawienie w pierwszy dzień było bardzo obfite i miało bardzo dużo dużych skrzepów teraz tydzień po mam lekkie krwawienie zastanawiam się tylko czy napewno nie był potrzeby zabieg

Wydaje mi się, że jest to możliwe. U mnie w 17tc zastanawiali się czy łyżeczkować, dopiero po kilku godzin obfitego krwawienia zdecydowali, że jednak jedziemy na zabieg.

age.png

👩28 👨30

12.05.2017 - 🤱 Lila
    07.09.2024 - 👼 Maksymilian 17tc

30.12.2024 - cb 💔
    25.01.2025 - cb 💔

24.02.2025 - ⏸️
    9 dpo - beta 19,1
    11 dpo - beta 53,4
    13 dpo - beta 142,4
    15dpo - beta 349,8
    17dpo - beta 712,3
    19dpo - beta 1459,3
    22dpo - beta 5509,5

20.03 - mamy ❤️
    05.11.2025 - Ada 🩷 4140g 53cm
  • M93 Autorytet

Wysłany: 12 października 2024, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikahaa123 wrote:
    Ja się oczyściłam sama, nie było potrzebne łyżeczkowanie

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼17.11.2020

(15cs)
    👧🏼17.10.2025

age.png

PCOS.
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 19tc i również bez łyżeczkowania,krwawiłam prawie 3tyg

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ