Poroniłam w 7 tygodniu
-
Witajcie, poroniłam jakiś czas temu był to wówczas 7 tydzień.
Teraz podejrzewam, że jestem w ciąży mam objawy takie jak:
ból głowy, senność, zmęczenie i uczucie w brzuchu takie samo jak przy pierwszej ciąży dodam też że czasami to uczucie przechodzi i pojawia się ból identyczny jak menstruacyjny.
Testu nie robiłam bo by napewno nie pokazał jest to 3 tydzień więc za wcześnie.Moje pytanie brzmi czy któraś z Was też tak szybko czuła objawy i z ciąża rozwijała sie prawidłowo ? -
Ile jesteś dni po owulacji ?
Te objawy wcale nie musza oznaczać ciąży, równie dobrze może to być PMS. Także na razie to wróżenie z fusów. Z tym że objawy ciążowe pojawiają się w momencie zagnieżdżenia się zarodka, a jeśli zarodek się zagnieździ to i beta zaczyna się produkować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2022, 12:44
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:Ile jesteś dni po owulacji ?
Te objawy wcale nie musza oznaczać ciąży, równie dobrze może to być PMS. Także na razie to wróżenie z fusów. Z tym że objawy ciążowe pojawiają się w momencie zagnieżdżenia się zarodka, a jeśli zarodek się zagnieździ to i beta zaczyna się produkować.
Tydzień po -
Tydzień po to jeszcze za wcześnie. Dopiero co zaczyna się implantacją. Więc ewentualne zle samopoczucie może być objawem implantacji, ale to też nie powiedziane. Powtórz betę najwcześniej 10 dpo albo czekaj do terminu @ z testem. Wtedy będzie wiadomo. Powodzenia.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:Tydzień po to jeszcze za wcześnie. Dopiero co zaczyna się implantacją. Więc ewentualne zle samopoczucie może być objawem implantacji, ale to też nie powiedziane. Powtórz betę najwcześniej 10 dpo albo czekaj do terminu @ z testem. Wtedy będzie wiadomo. Powodzenia.
Dziękuję -