X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pozytywne testy. Brak ciąży na usg
Odpowiedz

Pozytywne testy. Brak ciąży na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Soprecious Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie. Ostatnia miesiączkę miałam 23 maja. Miesiączka nie przychodziła, więc pojechałam do lekarza. Po zbadaniu z twierdził, że macica ciążowa, ale na usg nic nie widział. Kazał mi po powrocie zrobić test i jeśli wyjdzie, to znaczy że ciąża. Okazały się pozytywne, kawał przyjść za dwa tygodnie. Dzisiaj od rana pobolewal mnie brzuch i wpadłam w panikę. Pojechałam do innego lekarza, bo swojego nie mogłam złapać. Ten powiedział, że nic nie widać. Różnica między badaniami wynosi 4 dni. Pomóżcie mi jakoś bo zwariuje :((( czy to za wczesna ciąża?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbadaj betaHCG - będzie wszystko wiadomo. Jeśli sprzęt był do niczego to może nie być nic widać. Ile to dni po owulacji?

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Soprecious Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2021, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam gdzie zrobić bety. Owulacje miałam wyliczona na 6 czerwca, ale wiem, że się przesunęła bo kilka dni później czułam bóle owulacyjne. Powinno być już coś widać :( okres spóźnia mi się 10 dzień.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ