X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Pozytywne testy. Brak ciąży na usg
Odpowiedz

Pozytywne testy. Brak ciąży na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Soprecious Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie. Ostatnia miesiączkę miałam 23 maja. Miesiączka nie przychodziła, więc pojechałam do lekarza. Po zbadaniu z twierdził, że macica ciążowa, ale na usg nic nie widział. Kazał mi po powrocie zrobić test i jeśli wyjdzie, to znaczy że ciąża. Okazały się pozytywne, kawał przyjść za dwa tygodnie. Dzisiaj od rana pobolewal mnie brzuch i wpadłam w panikę. Pojechałam do innego lekarza, bo swojego nie mogłam złapać. Ten powiedział, że nic nie widać. Różnica między badaniami wynosi 4 dni. Pomóżcie mi jakoś bo zwariuje :((( czy to za wczesna ciąża?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbadaj betaHCG - będzie wszystko wiadomo. Jeśli sprzęt był do niczego to może nie być nic widać. Ile to dni po owulacji?

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Soprecious Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2021, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam gdzie zrobić bety. Owulacje miałam wyliczona na 6 czerwca, ale wiem, że się przesunęła bo kilka dni później czułam bóle owulacyjne. Powinno być już coś widać :( okres spóźnia mi się 10 dzień.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ