Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Przeciwciala ANA
Odpowiedz

Przeciwciala ANA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny jesli ktos cos wie na ten temat zapraszam do rozmowy...ja dowiedzialam sie w sobote o wyniku

ciekawi mnie czy mozna zajsc w ciaze i jak ja donosic...piszcie dziekuje

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W watku trombofilia i zespol antyfosfolipidowy rozmawiamy o tym. Jesli tylko ANA masz pozytywne a pozostale przeciwciala sa w porzadku pewnie dostalabym ta mniejsza dawke Clexane. Generalnie zespol antyfosfolipidowy i trombofilie leczy sie Clexanem, Aspiryna czyli Avardem i sterydami np. encortonem.
    Musisz znalezc lekarza, ktory sie na tym po prostu zna, chyba ze juz znalazlas? Mnie to zajelo troche czasu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ja obecnie jestem w 12 tyg.ciazy mam stwierdzone dodatnie ana 1,2 sa to przeciwciala na ktore biore acard i clexane problemu z zajsciem nie mialam. Aczkolwiek nie wiem czy to byla przyczyna poronien u mnie czy zrost ktory w czerwcu tego roku mi uwolniono. Co do sterydow nie biore zadnych bo moja gin.twierdzi ze nie powinno sie ciazy na sterydach utrzymywac choc wiem ze sa kobiety ktore biora no ale co lekarz to inna opinia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ