X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Przeciwciala ANA
Odpowiedz

Przeciwciala ANA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny jesli ktos cos wie na ten temat zapraszam do rozmowy...ja dowiedzialam sie w sobote o wyniku

ciekawi mnie czy mozna zajsc w ciaze i jak ja donosic...piszcie dziekuje

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W watku trombofilia i zespol antyfosfolipidowy rozmawiamy o tym. Jesli tylko ANA masz pozytywne a pozostale przeciwciala sa w porzadku pewnie dostalabym ta mniejsza dawke Clexane. Generalnie zespol antyfosfolipidowy i trombofilie leczy sie Clexanem, Aspiryna czyli Avardem i sterydami np. encortonem.
    Musisz znalezc lekarza, ktory sie na tym po prostu zna, chyba ze juz znalazlas? Mnie to zajelo troche czasu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ja obecnie jestem w 12 tyg.ciazy mam stwierdzone dodatnie ana 1,2 sa to przeciwciala na ktore biore acard i clexane problemu z zajsciem nie mialam. Aczkolwiek nie wiem czy to byla przyczyna poronien u mnie czy zrost ktory w czerwcu tego roku mi uwolniono. Co do sterydow nie biore zadnych bo moja gin.twierdzi ze nie powinno sie ciazy na sterydach utrzymywac choc wiem ze sa kobiety ktore biora no ale co lekarz to inna opinia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ