X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Puste jajo - przyczyny
Odpowiedz

Puste jajo - przyczyny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ajna Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2025, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, szukam osób u których zdiagnozowane zostało puste jajo plodowe .Jestem po poronieniu w 10tyg okazał się pusty pęcherzyk plodowy. To była moja pierwsza ciąża i lekarz stwierdził że badania nie sią wskazane ,że taka sytuacja u jednej kobiety zazwyczaj zdarza się tylko raz i jest to wada genetyczna zarodka . Moje pytanie do was ,czy po pierwszej takiej sytuacji robilyscie badania co było tego przyczyną ? Czy zaszlyscie w kolejną zdrową ciążę ?

• Monia84& Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2025, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w drugiej ciąży miałam puste jajo, usłyszałam od lekarza to samo co ty. Trzecia ciąża była w porządku. Nie robiłam badań. Ale czwarta ciąża znowu puste jajo, a miało się nie powtórzyć. Z badań to miałam na pewno: TSH, ana-2, antykoagulant tocznia,ferrytyna,kwas foliowy, przeciwciała przeciwplemnikowe, Wit B12. Miałam zlecone genetyczne,ale nie zrobiłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ