X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Puste jajo - przyczyny
Odpowiedz

Puste jajo - przyczyny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ajna Nowa

Wysłany: 14 sierpnia, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, szukam osób u których zdiagnozowane zostało puste jajo plodowe .Jestem po poronieniu w 10tyg okazał się pusty pęcherzyk plodowy. To była moja pierwsza ciąża i lekarz stwierdził że badania nie sią wskazane ,że taka sytuacja u jednej kobiety zazwyczaj zdarza się tylko raz i jest to wada genetyczna zarodka . Moje pytanie do was ,czy po pierwszej takiej sytuacji robilyscie badania co było tego przyczyną ? Czy zaszlyscie w kolejną zdrową ciążę ?

• Monia84& Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w drugiej ciąży miałam puste jajo, usłyszałam od lekarza to samo co ty. Trzecia ciąża była w porządku. Nie robiłam badań. Ale czwarta ciąża znowu puste jajo, a miało się nie powtórzyć. Z badań to miałam na pewno: TSH, ana-2, antykoagulant tocznia,ferrytyna,kwas foliowy, przeciwciała przeciwplemnikowe, Wit B12. Miałam zlecone genetyczne,ale nie zrobiłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ