X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Specjalista Poznań i okolice (poronienia)
Odpowiedz

Specjalista Poznań i okolice (poronienia)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martaaaaa Nowa

Wysłany: 13 czerwca, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Szukam dobrego specjalisty, który specjalizuje się w prowadzeniu pacjentki po poronieniach z Poznania i okolic. Przede wszystkim zależy mi na rzetelnym i kompetentnym ginekologu, który zleci odpowiednie badania i pomoże znaleźć przyczynę dotychczasowych poronień. Byłoby super, gdyby dodatkowo cechował się empatia i komunikatywnością, ale przede wszystkim zależy mi na kompetencjach :)
    Będę wdzięczna za wszelkie polecenia ❤️

Pozdrawiam,
    Marta :)

• Dina Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja po 4 stratach doczekałam się synka z 5 ciąży prowadzonej w Medarcie przez panią doktor K-P. Ale zdecydowaliśmy się na IVF z badaniem zarodków i pani doktor sama zaleciła też leczenie u doktora Paśnika , więc razem było mnóstwo badań.

age.png
    39+1 Jest z nami 🌈❤️🥰
    21dpt ❤️
    15dpt 3395
    11dpt 798
    7pt beta 98
    29.07.24 FET 🌟✊
    VII.24 IVIG 💉
    ALLO MLR 0 ➡️szczepienia➡️nadal 0

XI. 2023 - III stymulacja
    13🥚➡️2❄️➡️zdrowe !🍀

31.05 transfer FET❄️ beta 0 😞
    1❄️4BB➡️zdrowa
    Styczeń 2023 - II stymulacja

Lipiec 2022 - I IVF, 5 ❄️➡️PGD➡️aneuplodie 😔

4 poronienia zatrzymane ok. 10 t. c.
    2022 - aneuploidia
    2020 - aneuploidia
    2019 - nie zbadane
    2018 aneuploidia

Kariotypy ✅, wiek 39
    Hashimoto, IO już uregulowana
    USG 3D ✅
    AMH styczeń 2023 -3.06
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ