starania po poronieniu
-
witam, moja ostatnia 6 tygodniowa ciąża zakończyła się poronieniem to dalej boli, ale staram się otrząsnąć, tylko teraz pytanie co ze mną nie tak, że właśnie to się stało. 3 miesiące temu prawdopodobnie również byłam w ciąży, ale nie zdążyłam tego potwierdzić u lekarza, test był pozytywny, ale dwa dni przed wizytą dostałam krwawienia i uznałam durna, że test się pomylił i miesiączka nadeszła.... a mogłam to kurde sprawdzić... tak czy siak jedno poronienie na pewno zaistniało i chciałabym uzupełnić organizm we wszystkie witaminy oraz porobić niezbędne badania krwi i moczu, czy czegoś mi po prostu nie brakuje. Do ginekologa się nie wybieram, ponieważ mam już jedno dziecko i ważniejsze wydatki niż 180zł za zwykłe skierowanie na badania, więc myślałam o rodzinnym. W razie konieczności pójdę do ginekologa. w cyklu, w którym zaszłam w ciążę wspomagałam się testami owulacyjnymi oraz stroną ovufriend. Teraz postanowiłam z mężem, że chyba lepiej będzie jak po prostu będziemy się kochać co 2 dni. Jak myślicie szybciej zajdę w ciążę tą metodą czy jednak kupić te testy? Jaką mniej więcej dietę zastosować, co do tych witamin? Ile kosztują mniej więcej te badania z krwi i moczu ze skierowaniem i czy da się bez skierowania, no i ile by mniej więcej kosztowały? Ewentualnie mogę sobie kupić jeszcze jakieś suplementy, jeżeli to pomoże. Czekam na odpowiedzi
dotik lubi tę wiadomość
agnisia -
Czesc,bardzo prikre co się ci stalo,ja straciłam córeczkę w 9mesoncu poprostu zmarla dzień swojego terminu z niczego nic,jest to dopiero 2mesonce temu,nadal jest to okropne ale prubuje zajść w ciąży tak zobaczyme.Napewno bym sobie kupiła owulacyjny test a Vitaminy a robila sobie sok z marchewek
To ma najwięcej vitaminow a nawet sobie nic nie muszysz kupiwac.Przepraszam ze zle pisze po Polsku jestem Czeskom.Zycze ci powodzenia -