Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Szczepienie limfocytami a kolejna ciaza
Odpowiedz

Szczepienie limfocytami a kolejna ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Frania31 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia 2023, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Chciałam się was zapytać jak u was wyglądała sytuacja z kolejna ciąża po szczepieniach limfocytami? U nas były 4 poronienia, zdecydowaliśmy się na szczepienia i w końcu się udało utrzymać ciąże i powoli chcielibyśmy kolejne dziecko ale zastanawiam się jak to będzie… czy jest szansa ze bez problemu utrzyma się kolejna ciąża? Czy znowu będą potrzebne szczepionki? Jak to było u was?

• Paciaszka Debiutantka

Wysłany: 21 września 2024, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Podbijam poprzednie pytanie.
    Także jestem po udanym rozwiązaniu po szczepieniach. I powoli zaczynami z mężem myśleć o drugim dziecku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ