Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Tak, ale dzis to wogole o 1 jeszcze wedrowalam do wc i kiepsko spalam a temp zmierzylam juz o 5 nie 5:30 bo tak wstalam i chcialo mi sie do ubikacji i pic wiec nie bylo zmiluj... takze moja dzisiejsza to juz wogole zaburzona na maxa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:18
-
Agnieszka0812 wrote:Luna i Sylwia to nasze trenerki forumowe
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Zapuscilas chalupe siedzac na forum i ogladajac sexi patalaszki to teraz sprzataj
Renia przytulam. Wiem jak ci ciezko
bo okna to nie moja bajka bo mam lek wysokości i tym się mąż zajmuje ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Natalii00 wrote:Dzieki wiec halo dziewczynki jak ktoras bedzie wolna mam nadzieje ze odpisze2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No laski, ale tutaj się dzieje....
zaczęła się robota i nie mam czasu na forum siedzieć Moje dziecko zaczęło pierwszą klasę i popołudniami muszę z nim nadrabiać zabawą, bo w szkole pani nie chce się bawić A poza tym remont w chacie miałam, ale ekipa sprawna i w 3 dni się wyrobili Teraz moja kolej - latam na szmacie, kurz w każdym kącie, dzisiaj ogarnęłam 1/4 całości...
Wczoraj byłam też u gina - plan na październik jest intensywny, modlę się tylko, zeby terminy nam się zgrały No i lekarz nowy, ze świeżym spojrzeniem i otwarta na sugestie Dostałam wszystkie recepty i skierowania, które chciałam Będzie dobrze
Hiacynta i Aga, gratuluję Wam bet i kropków.
Za resztę trzymam kciuki, bo widzę, ze Wy przed decydującą końcówką. Oby nam się zazieleniło.
Ilonia, na pewno nie omieszkałabym się pochwalić na forum, gdybym zaszła Teraz patrząc na mój wykres,to chyba nawet w ciąży nie miałam takiego. Szkoda tylko, że ten jest bez
Buziaki dla WasAgnieszka0812, ilonia1984, hiacynta99, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:No laski, ale tutaj się dzieje....
zaczęła się robota i nie mam czasu na forum siedzieć Moje dziecko zaczęło pierwszą klasę i popołudniami muszę z nim nadrabiać zabawą, bo w szkole pani nie chce się bawić A poza tym remont w chacie miałam, ale ekipa sprawna i w 3 dni się wyrobili Teraz moja kolej - latam na szmacie, kurz w każdym kącie, dzisiaj ogarnęłam 1/4 całości...
Wczoraj byłam też u gina - plan na październik jest intensywny, modlę się tylko, zeby terminy nam się zgrały No i lekarz nowy, ze świeżym spojrzeniem i otwarta na sugestie Dostałam wszystkie recepty i skierowania, które chciałam Będzie dobrze
Hiacynta i Aga, gratuluję Wam bet i kropków.
Za resztę trzymam kciuki, bo widzę, ze Wy przed decydującą końcówką. Oby nam się zazieleniło.
Ilonia, na pewno nie omieszkałabym się pochwalić na forum, gdybym zaszła Teraz patrząc na mój wykres,to chyba nawet w ciąży nie miałam takiego. Szkoda tylko, że ten jest bez
Buziaki dla WasAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kochana ja ciebie podglądałam widziałam ze aktywnie uzupełniasz wykres, wiedziałąm że to cykl stracony jak moj poprzedni, i trzymam kciuki za to wasze zgranie, na kiedy macie zaplanowane?
A tak poważnie, kolejny cykl stracony, jak dostanę @ w październiku, to mam przyjść do gina, sprawdzi, czy nie ma torbieli i dostanę gonal na stymulację. Wszystko mi się przesuwa, powinnam już od dwóch dni mieć @,a nawet się na nią nie czuję Wstępnie jestem zarejestrowana na 19.10 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Nie pamiętam dawki, ale brałam 2 razy dziennie, a teraz mam brać 3 razy, termin 13 maj
Agnieszko słońce będzie dobrze !!!! Słuchaj dziewczyn !!! Ja tez troche nie pewna jestem bo cos na lewym jajniki moja gin wynalazła i nie wie czy to juz wczesniej miałam czy teraz wyszło. 16 mam wizytę ta ustalona 2 miesiące temu i kazała mi podejść. Staram się myśleć pozytywnie .pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:58
-
Hej dziewczyny! Obudziłam się z bólem głowy, chyba od wczoraj nie pusciło... Co za noc albo się budziłam i nie mogłam spać, albo jakieś koszmary związane z krwiakiem i ciążą, masakra, dobrze, że już jest dzień. Choć czuję się jakby mi ktoś przez głowę dałFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejka
Aguś widzę że u Ciebie 6 tydzień Gratulacje, sny będą pewnie bo ludzka podświadomość działa, ale kochana będzie dobrze, zobaczysz, musi być
Jak dzieciaczki pójdą do szkoły to wypocznij sobie troszkę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień dobry!
Kurcze całą noc walczyłam z bolem, całą miednicę myslalam,że mi rozerwie..
Do tego jak pecherz miałam pełny to podwoj ie.. I w końcu przed 4musialam iść do toalety..
Agua gratulujw 6tygodnia! Pamiętaj Żeby odpoczywać!
Wszystkie mamusie,uwazajcie na siebie!
Wiaterek,widzę że tempka skoczyła i ovu zaznaczyło:)
Agnieszka0812, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Ciąża wychodzi że jest młodsza 3 dni, ale gin powiedział, że jak się dzidziuś pojawi to dopiero można myśleć, a teraz, że tak wyszło na wydruku usg to nie powód do zmartwień. Mam się nie przeziebic ciekawe jak, młodszy już ma katar oczywiście musiałam zjeść już kanapkę, bo taka głodna byłam
Lunka to rzeczywiście Cię wymeczyło w nocy, ja fizycznie dobrze się czuję, gorzej z psychika moja siostra też na początku miała krwiaka, wczoraj się dowiedziałam...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ciąża wychodzi że jest młodsza 3 dni, ale gin powiedział, że jak się dzidziuś pojawi to dopiero można myśleć, a teraz, że tak wyszło na wydruku usg to nie powód do zmartwień. Mam się nie przeziebic ciekawe jak, młodszy już ma katar oczywiście musiałam zjeść już kanapkę, bo taka głodna byłam
Lunka to rzeczywiście Cię wymeczyło w nocy, ja fizycznie dobrze się czuję, gorzej z psychika moja siostra też na początku miała krwiaka, wczoraj się dowiedziałam...Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:i proszę się cieszyć ciążą i wyszukiać ciuszki na necie ( bo wszystkie ci wykupię ) a nie jakies bzdety tam wyczytywaćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15