Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34240f248875.jpg
Macie ale prawie nic nie widać. Straszny bledzioch jeszcze. Dzisiaj mi się zrobiło słabo jak poczułam perfumy mojej dyrektorji i to mnie skłoniło do testu choć podeszłam do tego raczej na zasadzie, że nie wyjdzie.
Kochana gratulacje <3 teraz tylko odpoczywac i cieszyc sie zyciemAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypelna_nadziei wrote:kupilam fajne niebieski buciki i dalam mezusiowi z tescikiem byl w szoku, cieszyl sie jego tekst mnie rozwalil : i co teraz znowu zacznie sie, ze bedziesz mnie wkurzac ? " padlam ze smiechu
GratulacjeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Byłam na pazurach,chłopaki u fryzjera, potem zakupy, zahaczyliśmy o Łódź, apapy trochę pomogły
MDŁOŚCI MAM!!!! i padam na cyce, idę spać...
Dobranoc dziewczynkis1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Człowiek opuści forum raptem na jeden dzień i dziewczyny pokazują pozytywne teścior
Wiaterek, widzisz mówiłam i Twój mąż chyba też miał dobre przeczucia pelna_nadziei Dziewczyny gratulacje i czekam od Was na wiruskiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
kehlana_miyu wrote:No niestety,dziewczyny, negatyw jak nic. Chyba tylko pod lupa nie oglądałam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyStópka wrote:Człowiek opuści forum raptem na jeden dzień i dziewczyny pokazują pozytywne teścior
Wiaterek, widzisz mówiłam i Twój mąż chyba też miał dobre przeczucia pelna_nadziei Dziewczyny gratulacje i czekam od Was na wiruski
Dla innych dziewczyn tez oczywiscie !Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:Stopko wiruski $&$&$&$&$&$&
Dla innych dziewczyn tez oczywiscie !pelna_nadziei, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny