Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś heheeh to dobrze przewidziałaś z tą moją małą diablicą, ale za chwilę idzie do babci spotkać się z kuzynkami i całe popołudnie praktycznie do wieczora będę sama to posprzątam, ugotuje i odpocznę troszkę.
Zaraz idę ja zaprowadzić to przejdę się też na mały spacerek po mieście
Miłego dnia
Sysia przygotowywuj jajeczka to jutrzejszej bitwys1985 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek ze tak powiem przestań srac zarem. Dziecko ma se dobrze
Jajuz po czesc pisemnej egzaminu, niebawem ustny... Trzymajta kciuki żeby wylosowala jakies latwe pytanieAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Trzymamy kciuki pucus...wiaterek normalne,ze sie martwisz bedziesz jeszcze przechodzic przez wiele etapow strachu zaniki objawow i powroty z potrojona sila...jest dobrze,malec ma.sie dobrze i sobie rosnie mi troszke juz dzis lepiej,lekko posprzatalam z grubsza wykapalam sie zaraz pomaluje paznokietki,wyprostuje wlosy i jedziemy do kina jak A wroci :)i do KFC moze,cos bym zjadla noezdowego i duza ilosc
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyRozumiem Wiaterka... Wczoraj zadowolenie a dzis strach czy na pewno wszystko bedzie dobrze... ehhh placze z byle powodu...ogladalam program o slubie i sie rozryczalam czyzby hormony dawaly sie we znaki ?
Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ja mam takie wahania natrojow ze mój R. Mówi ze na pewno jest dobrze. Po prostu za dobrze dziś się czuje. A to też pewnie dlatego ze się wyspałam wreszcie. Dzięki dziewczyny, wiem ze panikuje bo bardzo bym chciała żeby tym razem się udało żeby przebiegało książkowo i żebym za niecałe 9 miesięcy zobaczyła swojego groszka. Tak serio to bella mi pokazuje termin na 2.06 wiec niewykluczone ze q dzień dziecka przyjdzie na świat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 11:29
pelna_nadziei, Agnieszka0812, hiacynta99, monilia84, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Ja mam takie wahania natrojow ze mój R. Mówi ze na pewno jest dobrze. Po prostu za dobrze dziś się czuje. A to też pewnie dlatego ze się wyspałam wreszcie. Dzięki dziewczyny, wiem ze panikuje bo bardzo bym chciała żeby tym razem się udało żeby przebiegało książkowo i żebym za niecałe 9 miesięcy zobaczyła swojego groszka. Tak serio to bella mi pokazuje termin na 2.06 wiec niewykluczone ze q dzień dziecka przyjdzie na świat
Kochana ja do 6 tygodnia czułam się aż za dobrze, ale,dzis chyba sobie wykrakałam objawy . Mecze się żeby nie zwrócić tego jednego placka ziemniaczanego, i chyba wolała bym wrócić do braków objawów;) -
nick nieaktualnypelna_nadziei wrote:Rozumiem Wiaterka... Wczoraj zadowolenie a dzis strach czy na pewno wszystko bedzie dobrze... ehhh placze z byle powodu...ogladalam program o slubie i sie rozryczalam czyzby hormony dawaly sie we znaki ?
Sadze ze tak ja płakałam jak mi krew pobierali, nie czy to ze wzruszenia czy ze strachu hahahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek, pelna nadzei bedzie dobrze! Toz nie moze byc zawsze zle
Pucus kciuki za egzamin!
Lapie wszystkie pozostalosci wiruskowe moze jeszcze cos z nich zostalo i uciekam na kawke i na zakupy z mezem
Milego dnia dziewczyny!
U nas milo się zaczal i tak samo mam zamiar go skonczyc <diabelek>s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypelna_nadziei wrote:dziewczyny biegunki dostalam. Matrwie sie...
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Ja w poprzedniej ciazy mialam caly czas i lekarz powiedzial ze tak moze byc... a moja kolezanka miala puerwsze 3 tyg biegunke a jak sie skonczyla i 11 dni na kiblu nie byla to plakala ze chce znowswoja buegunke... Za 1,5 miesiaca rodzi
roxa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny