Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:na 17 :p ale to zalezy jaka bedzie kolejka
Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No ja mam 17.10, ale pewnie poślizg będzie, bo pacjentki są umawiane co 10 minut jedna siedzi 2 minuty, druga 40
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko najpewniej jest jeszcze za wcześnie na to takze jesli nie zobaczysz to sie nie martw bo następnym razem już będzie :*
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyzdaje sobie sprawe wiaterlu ze za wczesnie. Zapisalam sie tak szybko, bo chce przynajmniej wiedziec czy dobrze sie zagniezdzilo i czy widac zarodek i ewentualnie zwolnienie do kolejnej wizyty az ujrze serduszko...
W tamtej ciazy pracowalam 2 msc i w tym czasie malenstwu przestalo bic serduszko, obwiniam sie za to, bo moze to byc moja wina, bo pracowalam z chemikaliami... -
Nadziejko na pewno będzie dobrze. Serduszka to na pewno nie będzie widać, bo to bardzo wcześnie. Mam nadzieję że będzie widać chociaż pęcherzyk, żebyś była spokojniejsza
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż to właśnie zauważyłam
Ja dzisiaj pracowicie, znów szoruję łazienkę bo mi się kamień osadził na kafelkach prysznica. Działa na mnie jak płachta na bykaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:11
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość