Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Ja w ostatnim cyklu dostałam 23 dc i @ trwala 3-4 dni skąpa raczej a na temat ovu tez myślałam robiłam testy obu myślałam a teraz olałam poprostu to w dupie miałam najlepiej nie myśleć a uwierz ja ovu mam bardzo rzadko
to nie robilas testow ovu a temp mierzylas moze? -
Na owu w pytaniach i odpowiedziach jest wszystko opisane. Mierzysz codziennie o tej samej godzinie rano w tym samym miejscu - najlepiej w ustach albo w piczce, zapisujesz w kalendarzu owu. Tempke mierz najlepiej jeszcze przed wstaniem z łóżka żeby nic nie wpłynęło na wynik
Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Na owu w pytaniach i odpowiedziach jest wszystko opisane. Mierzysz codziennie o tej samej godzinie rano w tym samym miejscu - najlepiej w ustach albo w piczce, zapisujesz w kalendarzu owu. Tempke mierz najlepiej jeszcze przed wstaniem z łóżka żeby nic nie wpłynęło na wynik
-
Jeżeli chodzi o śluz, to ja zawsze miałam tyle, że mogłabym go butelkować i sprzedawać, a w tym cyklu było tyle co kot napłakał i to tylko za sprawą "czarodziejskiej różdżki"
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Z tą temperaturą to też czytałam, że dopóki nie spada do poziomu niskich temperatur to nic nie znaczy. Każda ciąża jest inna i nawet wzrost o kilka kresek może ale nie musi zwiastować ciążęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Tak bo widziałam że tempka pokrywa mi się ze śluzem, z testem i z zapowiedzią lekarza czyli owulację miałam na pewno no a potem obserwowałam czy nie spada
-
Renia ten Twój lekarz to mnie tak zdenerwował, że chyba pojadę tam do Ciebie i mu wklepie. U mnie każdy lekarz mówił, ze to nie moja wina, że tak się stało bo tak musiało. Nie przejmuj się bucem bo tylko się nerwicy nabawisz. Będziesz jeszcze miała ślicznego, zdrowego Tadzia (lub Tadzinkę :*) i będziesz mega szczęśliwa.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki