Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Ja zamierzam się bujnąć pociągiem - UWIELBIAM podróżować pociągami i za nic nie przepuszczę okazji
Sy_la, czy stacja Łódź Widzew jest w centrum? Tam mam najlepsze połączenie.
Jagna, myślę, że zostanie ten 14, bo wcześniej chyba Ani nie pasuje.. dobrze pamiętam?Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Justa87 wrote:Wlasie licze a odzew Skrzata:)
Z biochemii urody zamawiam surowce kosmetyczne do własnego wytwarzania kosmetyku i z tego co widzę to mają tam takie zestawy kremowe DIY. Jeżeli chcesz zrobić krem od początku do końca sama to to jest fajny pomysł
Tylko nie zawsze wychodzi za pierwszym razem;) Chyba, że masz bazę kremową, wtedy dodawanie kolejnych składników jest dziecinnie proste. Najgorsze jest rozpracowanie emulgatora, ale jeśli już z jakimś się zaprzyjaźnisz to potem kręcenie własnych kremów idzie jak z płatka;)
Jeśli szukasz natomiast gotowego kosmetyku bez chemii to mogę Ci polecić kilka sprawdzonych polskich marek, ale nie chcę robić reklamy na forum. Więc jakbyś chciała to odezwij się na priv:)
Buziak:* -
annak wrote:Wróciłam przed chwilą z koncertu, baaaardzo mocnego rockowego zespołu z lat 90. - Illusion.
Nie pisałam chyba nigdy, ale muzycznie "wywodzę" się z heavy metalu i taka mocna nuta to moje korzenie najbliższe sercu.
Znowu poczułam się jak kiedyś. Jak w tamtych czasach, kiedy nie było tych wszystkich zmartwień, które mamy dzisiaj. Jak wtedy, kiedy dorosłe życie było jeszcze odległe (po raz pierwszy na ich koncercie byłam w 1994 roku).
Oni wrócili na scenę po kilkunastu latach przerwy. Jakieś 1,5 roku temu (może trochę więcej) byłam na ich koncercie, który zagrali po wielu latach niegrania. Byłam tam w czasie gdy jeszcze chorowałam na depresję. Ta muzyka dała mi wtedy taką moc, że myślałam, że przeniosła mnie w jakiś inny czas. Zabrała wszystkie smutki, uzdrowiła. Oczywiście trwało to tylko chwilę, ale było cudownie oczyszczające.
Czasem, w trudnych momentach takie emocje pomagają.
Chciałam się tym z Wami podzielić. Bo tak wiele dziewczyn z naszego wątku przeżywa teraz trudne chwile załamania.
Gdybym mogła, podzieliłabym się z Wami tym koncertem Illusion. Oddałabym swój, albo podarowała Wam jakiś inny, Wasz. Tak bardzo chcę, żebyśmy wszystkie mogły wreszcie powiedzieć: "jest dobrze, wreszcie jest dobrze".
Również wywodzę się z tych cudownych czasów "starego heavy matalu"
Wspaniale że byliście/byłyście <3na tym koncercie
Dzisiaj mam II szczepienia i wierzę że pomogą w spełnieniu cudu ;)tak abym i ja mogła z tym moim cudem iść na koncert np Iron Maiden, Slayer albo czegoś w stylu Gothic:P
Jeśli nie będziecie miały nic przeciwko to może też mogłabym dołączyć do spotkania w Łodzi?
Powodzenia na wizytach Aniu i Jagusiu<3Niebieskaa, Bianka4, sy__la lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
dziękuję Skrzaciku:)mi zaproszenia i inne takie na ovufriend cos nie działa, napisz na maila [email protected]Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Super
w tamtą stronę jedzie tlk + regio to chyba nie ma miejscówek. Ale powrotny jest ic więc będziemy musiały jakoś to zorganizować żeby wykupić miejscówki koło siebie.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Sylvuś spotkanie jest otwarte dla wszystkich forumowiczek także zapraszamy. Tym razem gospodarzem spotkania jest Syla
Następne spotkanie trzeba zorganizować w Wawie lub w Krakowie. Do Łodzi nie wiem jeszcze na 100% czy dotre bo mam kawał ale pewnie chęć zobaczenia Was wygra.
Ja dziś kontynuuje nastrój z wczoraj, temperatura spadła i łudzę się jeszcze że to implantacyjny dołek. Jutrzejszy pomiar prawde powie. Na razie PMS - płacze mam doła i wściekłe boli mnie lewa strona podbrzusza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 11:25
sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
roma wrote:Ja zamierzam się bujnąć pociągiem - UWIELBIAM podróżować pociągami i za nic nie przepuszczę okazji
Sy_la, czy stacja Łódź Widzew jest w centrum? Tam mam najlepsze połączenie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Właśnie ode mnie kiepsko z połączeniami do Fabrycznej. Będę jeszcze szukać.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Justa87 wrote:Dziekuje Koteczku...wiem ze będę ale czy donosze:(Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
roma wrote:Jaguś, trzymam kciuki za DJ, niech da dzisiaj mamusi dużo radości na usg.
Ja tez dzisiaj idę do gin - trzeci cykl z rzędu mam przez 10 dni przed @ plamienia... A progesteron ostatnio był ponad 30. No i skąd to? Idę dzisiaj się podejrzeć.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
sylvuś wrote:Siedzę raczej cicho ale dzisiaj musiałam napisać
Również wywodzę się z tych cudownych czasów "starego heavy matalu"
Wspaniale że byliście/byłyście <3na tym koncercie
Dzisiaj mam II szczepienia i wierzę że pomogą w spełnieniu cudu ;)tak abym i ja mogła z tym moim cudem iść na koncert np Iron Maiden, Slayer albo czegoś w stylu Gothic:P
Sylvuś,
No normalnie padłam ze szczęścia!
Teraz to ja jeszcze lepiej rozumiem bliskość między nami, którą tu czułam od zawsze, mimo że Ty z nami jesteś na ogół ciuchutko. Teraz wszystko jasne!
Byłam i na Iron Maiden, i na Slayerze. Na tym drugim to przy okazji większego koncertu, jak grała cała wielka trashowa czwórka. I muszę powiedzieć, że podobali mi się o wiele bardziej niż Metallica, za którą akurat osobiście nie przepadam.
A tak w ogóle to ja jestem minimalnie bardziej grunge-seattle niż trash. Kooocham Alice in Chains (oczywiście głównie z Laynem Staleyem... no ale jego to już live nigdy nie zobaczę). Musiałam się zadowolić ich koncertami z nowym wokalistą.
A Illusion to moja miłość od zawsze! Kurczę, nic się chłopaki nie starzeją. Ani w formie, ani w brzmieniu, ani w kompozycjach. Rewelacja.
No dobra, zamykam się już. Bo o muzyce to ja bym mogła godzinami.
sylvuś wrote:Jeśli nie będziecie miały nic przeciwko to może też mogłabym dołączyć do spotkania w Łodzi?
Czy nie będziemy miały nic przeciwko?!
Sylvuuuśś!! No nawet nie żartuj! Masz być i innej opcji nie ma! Teraz to ja już Ci tym bardziej nie odpuszczę
Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki za szczepienia. Daj znać po wszystkim. Jestem myślami z Tobą.sylvuś lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:bardziej senna.. szybciej się męczę, czasem dopadają mnie niewielkie mdłości.. i zalewają nocne poty! koszmar z tymi potami..
ale tak to okey - dziękuję że pytasz
No to prawidlowe
U mnie poki co cycki jak kamienie i bolą czasem pieka. Czasem cos zakluje w dolr brzucha. I wieczorami u mnie zalewaja mnie napadg goraca i uczucie rizpierania w dole brzucha i jajnik05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....