Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny;) jak pisalam @ przyszla spozniona w sobote ale co bardzoej mnie zastanawia to wczorajsze skrzepy no nigdy az tylu nie mialam. Co to moze oznaczac? Bol brzucha tez silniejszyMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Kochane moje ... iż nie byłam przekonana do testów z allegro po becie poszłam do apteki mówie Pani daj jakikolwiek test byle był z apteki
No i takie cuda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6086d98bbc43.jpg
Wyniki o 14jestem szczęśliwa ... oby tak do grudnia
Nadzieja22, blue00, baljov, Marti83, vigry, bondzik007, sAnsa_28, golonat, Paula_071, Dooti, Koteczka82, jatoszka lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mamaaniolka wrote:Witajcie dziewczyny;) jak pisalam @ przyszla spozniona w sobote ale co bardzoej mnie zastanawia to wczorajsze skrzepy no nigdy az tylu nie mialam. Co to moze oznaczac? Bol brzucha tez silniejszy
A robiłas test przed @ ? ... skrzepy się zdarzają , jeśli widziałaś takie u siebie wczesniej to ok , chyba ze to nowośc to jak i spóźniona była mogła być biochemiczna czasami ale tego się nie dowiemy i lepiej nie wkręcać sobie nic ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 10:09
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
Dzieki tak wlasnie caly czas mysle czy to moze poronienie czy biochemiczna ale dzis 4 dzien i juz skromnie wiec chyba to @ poprostu. Skrzepy mialam zawsze ale zawsze mniejsze . Testu nie robilam bo mialam w niedziele robic jak by nie przyszla a tu w sobote cykMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Karmelkovaa wrote:Kochane moje ... iż nie byłam przekonana do testów z allegro po becie poszłam do apteki mówie Pani daj jakikolwiek test byle był z apteki
No i takie cuda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6086d98bbc43.jpg
Wyniki o 14jestem szczęśliwa ... oby tak do grudnia
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Jeszcze raz gratulacje karmelkova :*
Blue świetna wiadomość :*
Mi temperatura wariuje. Nieznacznie po owu się podniosła. Naprawdę myślę czy to cykl bezowulacyjnyw zeszłym miesiącu była dużo ładniejsza..
Buziaki :* -
Cześć dziewczyny, witam się poswiatecznie. Pogoda się poprawiła i jakoś tak radośniej mi w duszy. Powodzenia starającym i niedługo testującym!
Blue cudownie! Niech już rośnie spokojnie
Karmelkova gratulacje, ta beta to już formalność
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
blue00 wrote:Kobietki,dziś wychodzę już do domu,jestem po usg,zarodeczek ma 0,35 cm a serduszko bije 119/h.Cieszę się bardzo.
Piękniecudowne musi być kiedy serduszko dzidzi bije...
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
golonat wrote:Karmelkova, Twój post, że "chyba jestem w ciąży" mnie tak wzruszył, że aż mi łezki poleciały
. Będzie dobrze
. Masz w sobie dziecko!
Hihi no ja nie mogłam dowierzyć...nadal jest to dla mnie jak hm no jakby nie tyczyło się mniebardzo mocno będę prosić Boga i moją Fasolinkę żeby została ze mną aż do rozwiązania w grudniu
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
blue00 wrote:Kobietki,dziś wychodzę już do domu,jestem po usg,zarodeczek ma 0,35 cm a serduszko bije 119/h.Cieszę się bardzo.
Cudownie!!!A ja teraz się martwię, że u mnie za wolno to serduszko biło... Ciekawe kiedy osiągnę względny spokój??!!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Karmelkovaa wrote:Mamaaniola kochana nie myśl o tym ... myśl , że nowy cykl ;*
Dam Wam znać jakie cyferki
Czekamy!Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Kochane, ja nie chciałam nic pisać bo i teraz też się trochę boję a do @ jeszcze 4 dni ale już wczoraj i dziś zrobiłam testy...no i wyszły dwie kreseczki
Jest jeszcze w emnie taki strach ale to każda z Was na pewno zna. Mimo tego strachu to czuje się szczęśliwa :-)Nie mam zdjęcia testu bo jestem w pracy ale jak wrócę to moge wstawić
blue00, Nadzieja22, Karmelkovaa, vigry, baljov, Paula_071, KaroKaro, Bella01, Koteczka82, Karolcia89, jatoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:Mamaaniola kochana nie myśl o tym ... myśl , że nowy cykl ;*
Dam Wam znać jakie cyferki
Tak staram sie nie myslec. Nowy cykl moze tym razem.. jestem juz 7 mies po cc to chyba juz nie bedzie tragedii.
Moze to juz moj 4 dzien ciazy;) zobaczymy:)Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Marti
czekamy :* pokazuj pokazuj... ja jak oglądałam te testy to się chyba nimi zraziłam w końcusupcio ;**
Obawy rozumiem ... ale po poronieniach chyba już tak jest ... dystans jakiś zawsze ... co to będzie tym razem
Ale nie zabierajmy sobie tego szcześcia ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 11:01
Marti83 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...