Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOo,a ja dostałam wypis a tam inne wymiary,crl 3,9mm,a serduszko bije 112,wiekowi odpowiada 6t1d,czyli ładnie do przodu,a w sb jeszcze nic nie było widać prócz pęcherzyka
Gos77, aLunia, Dooti, Nadzieja22, admiralka, Paula_071, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Gos77 wrote:Mam pakiet, ale niestety do tej pory okazało się, ża każdy lekarz, na którego trafiłam był beznadziejny... nie ogarniają mutacji i nie potrafią zrobić usg.. Dwa razy takiego strach mi napędzili, że miałam kilka dni wyjęte z życiorysu
Zobaczę jak to w szpitalu będzie, bo teoretycznie na nfz będę mieć badania... Zobaczymy tylko jak chętnie będą je robić
Ja mam jutro połówkowe i już tak się boję. Dawno nie widziałam mojego dzidziusia i milion myśli w głowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:24
-
Marti wspaniale!
Karmelkova czekamyyy)
Tyle tu ciąż, zrobiło się tak radośniejMarti83, admiralka lubią tę wiadomość
-
Właśnie!!! Karmelkova
Ile można odświeżać stronę?
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualnyA ja byłam dziś na monitoringu i już po owulacji, pęcherzyka nie ma. Mam brać magnez 2x dziennie... tylko nie wiem jaki za bardzo. Jak dopytywałam, to lekarka poleciła magne b6. Czy to dobry magnez? Bo tam b6 pewnie nie jest metylowany. A poza tym ja już Ovarin jem, a tam już jest b6, więc boję się żeby nie przedobrzyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:54
-
Tak fajnie się na sercu robi, gdy tyle dobrych duszyczek w ciąży
Nawet jak samemu się nie jest to i tak jest fajnie
-
aLunia wrote:No tak niestety lekarze są beznadziejni i tu i tu widzę
Ja mam jutro połówkowe i już tak się boję. Dawno nie widziałam mojego dzidziusia i milion myśli w głowie.
No niestety, trafić na dobrego lekarza to cud, a w takiej prywatnej abonamentowej klinice, to już podwójny
Do połówkowych na spokojnie. Do tej pory było wszystko dobrze, to i jutro będzie!!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Przepraszam , już wróciłam
14dpo beta 190
Ale radość przeplatana płaczem bo tsh mi skoczyło do 4,5 musze zwiekszyc dawke tabletki jutro drugie tyle ... boje sie ze mi dzidzie zabijeNadzieja22, Gos77, baljov, admiralka, bondzik007, blue00, Yoselyn82, Bella01, Paula_071, Koteczka82, Lady_Dior lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Przepraszam , już wróciłam
14dpo beta 190
Ale radość przeplatana płaczem bo tsh mi skoczyło do 4,5 musze zwiekszyc dawke tabletki jutro drugie tyle ... boje sie ze mi dzidzie zabije
Na początku ciąży też miałam tag 4,5. W 4 tygodnie zbiłam więc na spokojnie.
Piękna beta
Gos ostatnie USG miałam w 12 tyg, dlatego lekko stresie -
aLunia wrote:Na początku ciąży też miałam tag 4,5. W 4 tygodnie zbiłam więc na spokojnie.
Piękna beta
Gos ostatnie USG miałam w 12 tyg, dlatego lekko stresie
to szacun!!! ja bym tyle nie wytrzymała! Chociaż jak czuć ruchy dziecka, to pewnie łatwiej
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualny
-
Marti83 wrote:Karmelkowa masz już wyniki?
Admiralkajak się czujesz?
Wciąż całkiem zwyczajnie, choć może apetyt mam mniejszy, ale to chyba zasługa świąt, a nie ciąży
7 dni do wizyty, nie ukrywam, że czekam bardzo, bardzo, bardzo. Bo tak naprawdę w tym momencie nie wiemy, czy ta ciąża w ogóle jest - wiecie, czy to nie jest pusty pęcherzyk itd.
A jutro jadę w odwiedziny do mojej przyjaciółki i jej półtora miesięcznego synka -
blue00 wrote:Oo,a ja dostałam wypis a tam inne wymiary,crl 3,9mm,a serduszko bije 112,wiekowi odpowiada 6t1d,czyli ładnie do przodu,a w sb jeszcze nic nie było widać prócz pęcherzyka
Oh, to super. Maluszek ładnie rośnie -
aLunia wrote:No tak niestety lekarze są beznadziejni i tu i tu widzę
Ja mam jutro połówkowe i już tak się boję. Dawno nie widziałam mojego dzidziusia i milion myśli w głowie.
Wszystko będzie dobrze, mocne kciuki!
Karmelkowa piękna beta, gratulacje! -
bondzik007 wrote:Marti wspaniale!
Karmelkova czekamyyy)
Tyle tu ciąż, zrobiło się tak radośniej
Też za chwilę dorzucisz do puli kolejną ciążęNie puszczam za to kciuków :*
baljow magne b6 to najlepszy magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 15:25
bondzik007, baljov lubią tę wiadomość