Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaśniad histpat
Odpowiedz

Zaśniad histpat

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • somewhatlost Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    W maju miałam łyżeczkowanie z powodu pustego jaja płodowego. W sierpniu zaszłam w kolejną ciążę i na początku września okazało się, że jest podejrzenie zaśniadu i brak zarodka... Od początku ciąży plamilam i ogólnie czułam że coś jest nie tak. Łyżeczkowanie było wg OM koło 8tc.
    Teraz pytanie, na wynik histpatu czekałam dłużej niż powinnam (3 tyg zamiast 2). W końcu dziś przyszedł, rano jak dzwoniłam do szpitala to powiedzieli że wynik jest tylko czeka jeszcze na podbicie przez lekarza.
    Potem koło 14 zadzwoniono, że lekarz chce omówić histpat i mam się stawić do szpitala w trybie pilnym w piątek o 12.
    Czy to możliwe że wyszło coś gorszego? Czy w przypadku zasniadu również wyniki są konsultowane przez lekarza... Czy któraś z Was tak miała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 14:49

• Joggy Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2022, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam wynik po 4 tygodniach, lekarz odrazu mi wyjasnil co i jak i skierowal do swojego ginekologa . Po za tym nic . Daj znac jestem ciekawa jak sie potoczyla ta sytuacja u Ciebie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ