X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ziola i masaze po poronieniu
Odpowiedz

Ziola i masaze po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madhuri Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :)

Czy jest ktos tutaj z nami na forum, kto interesuje sie ziolkami i innymi formami naturalnej medycyny typu masaze i joga? :)

Kilka dni temu przeszlam przez poronienie zatrzymane, ktore zakonczylo sie zabiegiem lyzeczkowania i jak najszybciej chcialabym zaczac starania, ale najpierw musze oczywiscie doprowadzic moj organizm do porzadku! ;)

Jesli ktos ma jakies doswiadczenia i wiedze w tym temacie, to chetnie wymienilabym sie spostrzezeniami i moja wlasna wiedza, szczegolnie w zakresie ajurwedy! :)

PuUcp1.png
    [*] 9tc/11tc, 9 stycznia 2017
    [*] 6tc, 31 marca 2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ