X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zmiana lekarza po poronieniu
Odpowiedz

Zmiana lekarza po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2024, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zakładam wątek trochę z ciekawości, ale też żeby porozmawiać o Waszych odczuciach ☺️ czy po poronieniu zmieniałyście swojego lekarza, czy pozostałyście u niego? Myślę szczególnie o późnych poronieniach. Sama mam mieszane odczucia.. nie doszukuje się w nim winy, ale myśl, że może można było coś zrobić inaczej, zlecić dodatkowe badania etc. nie daje mi spokoju. Jak to wyglądało u Was?

• Ann12 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2024, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zamierzam wybrać nowego lekarza prowadzącego jeśli będę w kolejnej ciąży. Ktoś może z lepszym sprzętem... i szybszymi terminami. podczas ostatniej naszej wizyty, na której dowiedziałam się o poronieniu Pani dr jako jedyna powiedziała mi że mogę się starać dopiero za 3 miesiące. Później rozmawiałam z trzeba innymi lekarzami i wszyscy dali zielone światło po pierwszej @ na starania.

6.2024 10tc 💔
    10.2024 cb 💔

4.12 - 6w5d, 0.83cm CRL, 125 bpm
    31.12 - 10w5d, 3.84cm CRL, 178 bpm
    13.01 - 12w6d, 6,6cm, 165 bpm

MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ