Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje 2stopień dojrzałości łożyska
Odpowiedz

2stopień dojrzałości łożyska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wczoraj miałam usg połówkowe wyszło mi że mam 2 stopień dojrzałości. Lekarz wykonujący badanie nic na ten temat nie powiedział a teraz czytam że drugi stopień dopiero w 3 trymestrze. Do mojego lekarza idę dopiero w środę. Miała może któraś też tak? jakie jest postępowanie w takim przypadku? Nie mogę nigdzie nic podobnego znaleźć

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dokładnie taka samą sytuację. 2 stopień dojrzałości łożyska w 21 tygodniu. Czy któraś z Was tak miała i urodziła bez problemów?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam stwierdzone w 19 tc
    stopień dojrzałości to subiektywna ocena lekarza
    ten stwierdził II, inny jeszcze I

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ