X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Alimenty-potrzebny prawnik !!!
Odpowiedz

Alimenty-potrzebny prawnik !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Jestem w tym temacie nowa 😀 więc najpierw chciałabym wszystkim pogratulować ♥️
    A ja mianowicie przychodzę do Was z takim małym problemem, zostałam sama w piątym miesiącu ciąży ojciec dziecka z dnia na dzień uznał, że nie ma ochoty bawić się tatę i najlepiej jak nie będziemy utrzymywać kontaktu... potrzebuje dobrego prawnika jeśli chodzi o przyszłe alimenty i ustalenie prawa do opieki na dzieckiem. Jestem z Lublina, czy możecie polecić jakiegoś dobrego prawnika ?

• lionafox Nowa

Wysłany: 11 marca, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście teraz można to wszystko rozwiązać dość szybko. Zawsze, gdy mam problem prawny, od razu zwracam się do sprawdzonej firmy Smart Legal. Podoba mi się sposób, w jaki pracują, zawsze pomagają uporać się ze wszystkimi problemami. Nawet jeśli pojawią się problemy z https://tk-smart-legal.pl/strona-glowna Szary paszport, to wszystko można rozwiązać bezproblemowo. Koszt ich usług jest całkiem rozsądny, nie musisz się o nic martwić. I nie będzie żadnych problemów, możesz na nich polegać w 100%.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ