X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Alimenty-potrzebny prawnik !!!
Odpowiedz

Alimenty-potrzebny prawnik !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Jestem w tym temacie nowa 😀 więc najpierw chciałabym wszystkim pogratulować ♥️
    A ja mianowicie przychodzę do Was z takim małym problemem, zostałam sama w piątym miesiącu ciąży ojciec dziecka z dnia na dzień uznał, że nie ma ochoty bawić się tatę i najlepiej jak nie będziemy utrzymywać kontaktu... potrzebuje dobrego prawnika jeśli chodzi o przyszłe alimenty i ustalenie prawa do opieki na dzieckiem. Jestem z Lublina, czy możecie polecić jakiegoś dobrego prawnika ?

• lionafox Nowa

Wysłany: 11 marca, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście teraz można to wszystko rozwiązać dość szybko. Zawsze, gdy mam problem prawny, od razu zwracam się do sprawdzonej firmy Smart Legal. Podoba mi się sposób, w jaki pracują, zawsze pomagają uporać się ze wszystkimi problemami. Nawet jeśli pojawią się problemy z https://tk-smart-legal.pl/strona-glowna Szary paszport, to wszystko można rozwiązać bezproblemowo. Koszt ich usług jest całkiem rozsądny, nie musisz się o nic martwić. I nie będzie żadnych problemów, możesz na nich polegać w 100%.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ