Amniopunkcja- Warszawa
-
Hej, mam skierowanie na amniopunkcje z badaniem mikromacierzy i kariotypu, przysługuje mi NFZ, gdzie się udać? Slyszalam dobre opinie o szpitau IMiD i gabinetach Fertina ale zakładam ze proces przyjecia wygląda inaczej. Czy możecie mi coś polecić?👩🦰1990, 🧔1986
Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP
10.2024 19t 🩷💔 -
Fabregasowa wrote:Hej, mam skierowanie na amniopunkcje z badaniem mikromacierzy i kariotypu, przysługuje mi NFZ, gdzie się udać? Slyszalam dobre opinie o szpitau IMiD i gabinetach Fertina ale zakładam ze proces przyjecia wygląda inaczej. Czy możecie mi coś polecić?
Hej, ja robiłam na placu starynkiewicza, ale i tak próbka była wysłana do IMiD i wynik też przyszedł po tygodniu stamtąd. Po amnio zostałam 5 dni na obserwacje w szpitalu. Z tym, że ja nie miałan skierowania na amnio, tylko podczas wizyty w poradni patologii ciąży wyszły nieprawidłowości na USG I wtedy decyzja o pobycie w szpitalu i od razu przygotowanie do amniopunkcji. Wynik Odebrałam już na kolejnej wizycie kontrolnej, tydzień po badaniu, też miałam mikromacierze i katiotyp.
Fabregasowa lubi tę wiadomość
💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
💝 grudzień 2024 - czekamy -