X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja- Warszawa
Odpowiedz

Amniopunkcja- Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam skierowanie na amniopunkcje z badaniem mikromacierzy i kariotypu, przysługuje mi NFZ, gdzie się udać? Slyszalam dobre opinie o szpitau IMiD i gabinetach Fertina ale zakładam ze proces przyjecia wygląda inaczej. Czy możecie mi coś polecić?

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP

10.2024 19t 🩷💔
  • Mami_35 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Hej, mam skierowanie na amniopunkcje z badaniem mikromacierzy i kariotypu, przysługuje mi NFZ, gdzie się udać? Slyszalam dobre opinie o szpitau IMiD i gabinetach Fertina ale zakładam ze proces przyjecia wygląda inaczej. Czy możecie mi coś polecić?

Hej, ja robiłam na placu starynkiewicza, ale i tak próbka była wysłana do IMiD i wynik też przyszedł po tygodniu stamtąd. Po amnio zostałam 5 dni na obserwacje w szpitalu. Z tym, że ja nie miałan skierowania na amnio, tylko podczas wizyty w poradni patologii ciąży wyszły nieprawidłowości na USG I wtedy decyzja o pobycie w szpitalu i od razu przygotowanie do amniopunkcji. Wynik Odebrałam już na kolejnej wizycie kontrolnej, tydzień po badaniu, też miałam mikromacierze i katiotyp.

Fabregasowa lubi tę wiadomość

💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
    💝 grudzień 2024 - czekamy
  • Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mami to było niedawno? Czyli tydzień czeka się na mikromacierze z imid?

👩‍🦰1990, 🧔1986

10.2024 19t 🩷💔
  • Mami_35 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Mami to było niedawno? Czyli tydzień czeka się na mikromacierze z imid?

To było w styczniu 2023 r. Ale z tego co wiem to jak są mikromacierze to jest szybciej

💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
    💝 grudzień 2024 - czekamy
  • Inka Przyjaciółka

Wysłany: 9 września, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w zeszłym tygodniu w szpitalu bielanskim w poniedziałek pobranie z mikromacierzami na nfz a w piatek wynik.

• Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 10 września, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystko w porządku?

👩‍🦰1990, 🧔1986

10.2024 19t 🩷💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ