Betka badania
-
Czesc po raz kolejny jestem w ciąży lekarz potwierdził jest woreczek ciążowy z ciałkiem żółtym zarodka brak. bera hcg do dzis rosła książkowo ale dzis po 48 h nie przysroła prawidłowo.
2 luty beta 518
5 luty beta 1160(wizyta usg pecherzyk i ciałko żółte)
7 luty beta tylko 1560
to pewnie bedzie moje 4 poronienie bo zarodek sie nie rozwija lub komórki żle sie polaczyły. dodam ze mam zły kariotyp z mężem wina po mojej stronie genetcznej. ale postanowilismy próbowac. Jedno dziecko mamy. lekarz przepisal mi leki luteine acard i clexane ale nie wiem czy dzis nie odstawie noo bo ta beta słabiutko wiec pewnie nic ztego nie bedzie. cykle 34-36 okres ostatni 23 grudzien nie mam pojecia kiedy mogło zajsc do zaplodnienia bo zupelnie wtym miesiacu wylanczylam mysleni. -
Po pierwsze: czemu zaśmiecasz forum? Wątków dotyczących beta hCG jest tu od groma, wystarczyło dopisać w jakimś posta, zamiast tworzyć nowy watek o tej samej tematyce.
Po drugie: ciąża to nie matematyka, a organizm nie jest kalkulatorem - nie zawsze beta będzie rosnąć w jakiś ustalony sposób. Póki co rośnie i to jest plus.
Po trzecie: To dopiero szósty tydzień się u Ciebie zaczął, przy tak długich cyklach, więc zarodek może być jeszcze niewidoczny, nie panikuj zawczasu.
Po czwarte: olej już tą betę i powtórz USG za tydzień. -