X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bezsenność w ciąży
Odpowiedz

Bezsenność w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy was tez dopada bezsenność ?trzecia noc jak nie śpię prawie

Vienne lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2021, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo kładę się i co godzinę pobodka na siku jeśli wogole zdążę zasnąć, bo czasem nawet nie czuje ze spałam po 4 jak się robi jasno dopiero śpię o 7 albo 8 już wstaje, przy przekręcaniu często coś zakuje w brzusiu, na szczęście skórcze nog mi przeszły jak lekarz powiedział zeby brać magnez, tragiczne te noce czasem uda mi się zdrzemnac w dzien.
    https://avigon.pl/obszary-wsparcia/bezsennosc
    Więcej tutaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 13:03

Vienne lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ