Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje biala wydzielina na lechtaczce?
Odpowiedz

biala wydzielina na lechtaczce?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny mialyscie cos takiego.Od kilku dni troche piecze mnie lechtaczka i mam wokol niej taki bialy nalot- podmywam sie ale w niedlugim czasie sie pojawia.Bralam ostatnio pimafucin bo gin powiedzial ze mam uplawy.Wizyte mam 22 maja- zapytam sie go co to jest- mialyscie cos takiego i jak sobie radzilyscie?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ