WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje biegunka i krew z odbytu
Odpowiedz

biegunka i krew z odbytu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kwiatek2004 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyście biegunkę i krew z odbytu na początku ciąży.

oncf7ddlzcuroo8c.png

f2wl3e5epqqifoai.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku ja wrecz przeciwnie bo straszne wzdecia i zatwardzenia.skonsultuj sie jak najszybciej z lekarzem bo to nigdy nie wiadomo a my sie nie znamy i trudno cokolwiek doradzic.

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam zadnego rozwolnienia w ciazy. Pasia ma racje, powinnas pojsc do lekarza, bardzo latwo sie odwodnic w ciazy a to grozne dla maluszka.

pasia27 lubi tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • pusia Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku miałam biegunkę na początku ciąży, gdy jeszcze o tym nie wiedziałam. Trwała jeden dzień, a właściwie wieczór, nie wiem co to było, myślałam, ze mam grypę żołądkową... Byłam strasznie osłabiona na drugi dzień. Wspomogłam się smectą i węglem, piłam też taki specyfik jak orsalit, aby się nie odwodnić i oczywiście wodę niegazowaną. Ale jak masz krew z odbytu, to może do lekarza powinnaś pójść.

8p3oikgn3gkfl5ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew może świadczyć o hemoroidach. Lepiej je leczyć na początku ciąży, bo w czasie porodu i po nim się nasilają i wtedy jest nieciekawie :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ