ból brzucha w okolicach pępka
-
Witam pomimo tego że śledzę ta stronę już od dłuższego czasu, nigdy nie potrzebowałam szczególnej pomocy.Aż nastał ten dzień kiedy strasznie zaczęłam jej potrzebować. Jestem w 36 tygodniu ciąży od dwóch dni ogarnia mnie dziwne uczucie w okolicach pępka. Jest to niby delikatny ból przy dotyku i dziwne uczucie drażliwości tego miejsca. Nie wiem czy uderzył am się kiedykolwiek w te miejsce ale dziwnie je czuje, czy którąkolwiek z forumowiczek miała coś podobnego!!!! Bardzo proszę o pomoc......
-
Ola,w tej sytuacji najlepiej pomoże lekarz.Ból może mieć przeróżne przyczyny,nie ma co porównywać do tego,co miały inne użytkowniczki forum.
Jeżeli nie masz możliwości skontaktowania się ze swoim lekarzem,a martwi Cię ta sytuacja,ból nie ustępuje,to podjedź na izbę przyjęć ginekologiczno-położniczą.Przyjmą Cię zawsze. -
U mnie przejawial sie bol w okolicy pepka po dluzszym chodzeniu. Okazalo sie ze to nieduza przepuklina pepkowa oraz mala lubi w tej okolicy przesiadywac i do tego robila swoje. Jednak od jakiegos czasu nic mi nie dokucza. Nie masz tego miejsca dodatkowo miękkiego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 11:25
-