X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ból krocza 37 tc
Odpowiedz

Ból krocza 37 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem w 37tc. Dzisiaj rano jechałam na ktg i chciałam podbiec na autobus, lecz jak tylko ruszyłam, to poczułam ból w prawej pachwinie i w kroczu, na dole. Od tej pory boli mnie krocze (ale samo krocze jakby od dołu, jakbym miała zakwasy albo obite, bez wzgórka łonowego) jak wstaje, chodzę czy zmieniam pozycję. Ból większy jest po prawej stronie. Czy ktoś miał coś takiego? Czy to może być tylko naciągnięcie mięśni, czy mogło się nagle rozejść spojenie łonowe?

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ