X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bóle podbrzusza
Odpowiedz

Bóle podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, dzisiaj męczy mnie ból brzucha jak na okres, tak nisko, w podbrzuszu, w okolicach jajników. Wzięłam Apap, nospe, leżę ale nie pomaga jakoś bardzo... Brzuch mam raczej miękki. Dziecko się rusza. Jestem w 23tc. Jak sobie poradzić? Macie takie bóle? Czy to mogą być bóle wzrostowe macicy? Tydzień temu byłam na USG i szyjka miała 3.9cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 16:38

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nospa ok, ale Apap ? Lekarz pozwolił?
    Zrób sobie badanie CRP może to jakiś stan zapalny?

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Nospa ok, ale Apap ? Lekarz pozwolił?
    Zrób sobie badanie CRP może to jakiś stan zapalny?
    Tak, lekarz pozwolił mi brać Apap.

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :) to dobrze. Bo różne wersje słyszałam.

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból "menstruacyjny" może się zdarzać na początku ciąży, ale na tym etapie ciąży jest wskazaniem do udania się na IP, zwłaszcza, że jest na tyle silny, że musisz brać leki - lekarka za każdym razem na wizycie pyta się mnie o te bóle i powtarza, że jak się pojawią to mam jechać na IP.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ