brak tetna płodu 1 trymest
-
Prosze o pomoc czy ktos mial taka sytuacje ?? jestem w ciazy blizniaczej wg usg jeden zarodek 6+4 drugi 7+0 tydzien temu bylo robione usg zostalo wykryte bardzo malutkie tetno jednego z dzieci o ktorym nie zostalam poinformowana wczoraj bylam na kolejnym usg juz w szpitalu i nie zostalo znalezione ani jedno tetno ...czy widzicie jakies szanse ?? mieszkam w holandii i tu maja zupelnie inne podejscie ... wiek
ciazy ktory jest wyzej zostal oznaczony wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 17:15
Paola27 -
Ja mialam taka sytuacje prawie 3 lata temu... Tylko ze to byl 10/11 tc na wizycie kontrolnej okazalo sie ze serduszko przestalo bic a zarodek przestal sie rozwijac, a na wczesniejszej wizycie bylo ok
-
Chociaz w twoim wypadku jest to bardzo wczesnie:) moze za kilka dni juz bedzie slychac serduszka... Roznie to bywa.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy któraś miała taką sytuację poszłam wczoraj do lekarza zmartwiło mnie to, ze jak zrobił usg to nie słyszał serduszka... Tydzień temu było tętno a wczoraj nic Nie wiem o co chodzi, lekarz kazał póki co się nie martwić i przyjść w czwartek na usg. Powiedział, ze czasem tak się zdarza, że tętno zanika. Nie potrafię się nie martwić jak dla mnie nie był to przekonujący argument a do czwartku nie wiem jak dotrwam. To mój 7 tydzień dzidziusia a 10tc. Czy któraś z was miała podobną sytuację ? Nie wiem co robić, szukać innego lekarza ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina0909 wrote:Według BBF 10 tydzień ciąży, mój ginekolog mówi że 7 tydzień. Ostatnia miesiączka 23.06 ale mam długie cykle 33-35 dni. Więc sama nie wiem jak to liczyć. Bardzo się teraz stresuję.
-
nick nieaktualny
-