X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Brązowe krwawienie co dalej
Odpowiedz

Brązowe krwawienie co dalej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zmartwiona Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2019, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w 6t2d ciąży. Wczoraj wieczorem miałam lekko brązowe plamienie dziś rano się nasililo . Najbardziej podczas siku przy końcówce tak leciało. Pojechaliśmy na ip przyjęli mnie na oddział. Zrobili usg jest żywy zarodek. Dali mi dodatkowo luteina 2razy dopochwowo i jeszcze biorę 3x1 duphaston .
    Na ta chwilę leci jakby mniej ale przy aplikacji luteiny było wśródku sporo. Jestem po 1 poronieniu zaczęło się tak samo e tym samym czasie ale wtedy nie było w ogóle zarodka. Miała któraś z Was tak? Jest szansa że zarodek się utrzyma czy to początek poronienia? Narazie lekarze nic nie mówią. Jak spytalam od czego to może być to że może się kosmowka odklejac . Ale to by było chyba na usg widac a lekarz nic nie mówił. Mam leżeć i się oszczędzać. Boję się

3jgx3e3kgoaqe99b.png
    15.05.2019 Aniołek [*]
    04.12 Dwie kreseczki
    05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
    07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
    13.12 beta 21dpo- 5084,0
    27.12 kropek 0,8mm ❤
    3.01.20 kropek 15mm ❤
    10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊
  • Sovi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze że jest żywy zarodek nie jest to więc poronienie w toku. Plamienia w ciąży się zdarzają maja różne przyczyny krwiak oklejanie kosmowki itd a czasem bez uchwytnej przyczyny więc trzeba być dobrej myśli brać leki i odpoczywać. Trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 18:03

Pola jest już z nami:*

Emilka :*
    km5sio4p4vcbay7l.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ