ciaza 29+6 a glowka 35+5
-
nick nieaktualnydziewczyny zaczynam troszke panikowac. wczoraj po kolejnym usg BPD wyszla duzo za duza...teraz wyszlo prawie 6 tyg a dwa tygodnie temu wychodzila o 5 tygodni za duza, brzuszek i kosc udowa troszeczke wieksze, ale w normie...gin zlecil mi powtorke krzywej bo byc moze cukrzyca ujawnila sie u mnie pozniej, ale boje sie ze to nie cukrzyca...ktoras miala tak duza roznice???
ewa84 lubi tę wiadomość
-
A jak jest różnica pomiędzy innymi wymiarami ? Może po prostu maluch będzie duży a i jeszcze jedno geny ujawniają się w co drugim pokoleniu więc spójrz na głowy dziadków może są duże . Aha dla pocieszenia u mnie bpd też wystrzeliło do przodu w okolicach 28 tc -wszystko do tyłu ale bpd klasunia /czytałam też że w 28-29 tc szybko rozwija się mózg-może to dlatego / .Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
nick nieaktualnybrzuszek i kosc wychodza na okolo 31 tc...wiec tutaj roznica jest kilku dni, ale glowa wychodzi za duza o 6 tyg, to jest sporo...no nic kolejna wizyta 20 czerwca i bede miala wyniki krzywej i wtedy z obrazem usg porownamy znow co tam wychodzi...lekarz tez sie tym zaniepokoil, a co do glow to mysle ze dziadki mieli w normie...
ulola lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:brzuszek i kosc wychodza na okolo 31 tc...wiec tutaj roznica jest kilku dni, ale glowa wychodzi za duza o 6 tyg, to jest sporo...no nic kolejna wizyta 20 czerwca i bede miala wyniki krzywej i wtedy z obrazem usg porownamy znow co tam wychodzi...lekarz tez sie tym zaniepokoil, a co do glow to mysle ze dziadki mieli w normie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-