X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża z PCOS I ENDOMETRIOZĄ
Odpowiedz

Ciąża z PCOS I ENDOMETRIOZĄ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Kochane mam pytanie.
    otóż jestem w drugiej ciąży (7 tydzień)
    jest to druga ciąża z PCOS i endometriozą i zastanawiam się czy sam fakt, że choruję na ten pakiet jest wskazaniem do zwolnienia. Poprzednio namawiano mnie na zwolnienie od samego poczatku jednak nie skorzystałam. Tym razem bym chciała, ale zmieniam lekarza i zastanawiam się czy o zwolnienei będę musiała prosić czy dostanę z marszu.

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u mnie to samo co u Ciebie. W marcu poronilam ciaze i tez bylam na l4. Chyba zalezy od stopnia choroby i od warunków pracy. U mnie praca w szpitalu z chemikaliami i fizyczna tak ze od pierwszego dnia poszlam na zwolnienie..

Musisz porozmawiac ze swoim lekarzem prowadzacym

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ