SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża z PCOS I ENDOMETRIOZĄ
Odpowiedz

Ciąża z PCOS I ENDOMETRIOZĄ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Kochane mam pytanie.
    otóż jestem w drugiej ciąży (7 tydzień)
    jest to druga ciąża z PCOS i endometriozą i zastanawiam się czy sam fakt, że choruję na ten pakiet jest wskazaniem do zwolnienia. Poprzednio namawiano mnie na zwolnienie od samego poczatku jednak nie skorzystałam. Tym razem bym chciała, ale zmieniam lekarza i zastanawiam się czy o zwolnienei będę musiała prosić czy dostanę z marszu.

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u mnie to samo co u Ciebie. W marcu poronilam ciaze i tez bylam na l4. Chyba zalezy od stopnia choroby i od warunków pracy. U mnie praca w szpitalu z chemikaliami i fizyczna tak ze od pierwszego dnia poszlam na zwolnienie..

Musisz porozmawiac ze swoim lekarzem prowadzacym

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ