X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciemnobrązowe plamienia w pierwszym trymestrze
Odpowiedz

Ciemnobrązowe plamienia w pierwszym trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem w 6 tygodniu ciąży. Dzisiaj 5 tygodni i 4 dni. Biorę duphaston na podtrzymanie ciąży.
    Od poniedziałku mam plamienia. Na początku beżowy śluz. Dzisiaj brązowe upławy. Nic mnie nie boli. Jestem po 3 poronieniach. Lekarz mówi aby się oszczędzać i czekać. Czy któraś z Was tak miała? W pierwszej ciąży plamiłam a skończyło się na krwawieniu i poronieniu :-(
    Jestem po wielu badaniach i przyczyna strat nie jest znana. Przed nami jeszcze jedno badanie - kariotyp ale to dopiero na koniec roku...

• pap86 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Prima. Pamietam Cie z rozowej strony, gratuluję i trzymam kciuki. Lekarz nic wiecej nie moze poradzic oprocz duphastonu a Ty oprocz lezenia, ale to calkowitego! Wstac tylko na siusiu i zrobic sobie jesc. Wierze,ze wszystko bedzie dobrze. Badz dobrej mysli, moze "taka Twoja uroda".

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak plamilam i bralam lutke. Potem jeszcze w drugim trymestrze się zdarzało. Ja mam nadzieję i to prawdopodobna przyczyna

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ