Ciężki przełom 6/7 tygodnia
-
Cześć dziewczyny, to moja 7 ciąża. ( poronienie 10tydz, zdrowa córeczka, pozamaciczna, biochemiczna, biochemiczna, poronienie 7 tydz )
Beta ładnie na początku rosła, podwajała się.
W 18.11 beta wynosiła 16734
27.11 na usg był zarodek, nie było serduszka, lekarz ocenił wiek na 6+1 a miesiączkowo 7+1 i zlecił betę - 61277.
Owulacja była potwierdzona testami 21.10.
Dziewczyny pojawiło się wam serduszko ? -
Tasmutnakolezanka wrote:Cześć dziewczyny, to moja 7 ciąża. ( poronienie 10tydz, zdrowa córeczka, pozamaciczna, biochemiczna, biochemiczna, poronienie 7 tydz )
27.11 na usg był zarodek, nie było serduszka, lekarz ocenił wiek na 6+1 a miesiączkowo 7+1 i zlecił betę - 61277.
Dziewczyny pojawiło się wam serduszko ?
U mnie w poprzedniej ciąży niestety ale nie … -
nick nieaktualnyU mnie nie było jeszcze w 7t0d, pojawiło w 8t0d, ale z bradykardią, biło za słabo 95 uderzeń/min., a kolejnego dnia stanęło. Pęcherzyk ciążowy był wielkości na 7t3d, a zarodek ok 6t.
Jednak czytałam tu o przypadkach, gdy ciąża wychodziło młodsza o tydzień, a nawet 2, na usg i było wszystko dobrze. Serduszko powinno się pojawić przy zarodku 4-6mm.
Powodzenia. 🤞 -
Tasmutnakolezanka wrote:Cześć dziewczyny, to moja 7 ciąża. ( poronienie 10tydz, zdrowa córeczka, pozamaciczna, biochemiczna, biochemiczna, poronienie 7 tydz )
Dziewczyny pojawiło się wam serduszko ?
U mnie serduszko pojawiło się w 6tyg+2 dni. Poczekaj. Do 7 tygodnia ma czas. Trzymam kciuki 🤞 -